Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki az egyik pillanatról a másikra egy undok, semmivel nem törődő ember lenni? Nem értem miért. Még ő mondta, hogy neki van elege.
Te voltál már szerelmes? Szerintem nem ülnél ölbe tett kézzel és várnád mi lesz.. :S De hát mindenki úgy csinálja ahogy akarja.. Bár azért kösz az infot!
Csak tudod belebolondulok ebbe az egészbe. Itthon ülök tétlenül!
Gondolkozhatnál, mielőtt olyat kérdezel, hogy voltam-e szerelmes, látszik, hogy nem tapasztaltál még sok dolgot meg, csak az idillt...
Voltam.
és elkövettem azt a hibát is, hogy így zaklattam valakit mint te tervezed,nem is tartott sokáig.....
Nem, nem voltam szerelmes és érzelmeim sincsenek. -.-
Néha az eszeddel is muszáj gondolkodnod, mégha nehéz is, mert így _tényleg_ csak elüldözöd. Nem hetekről beszélek, hogy addig hanyagold. De fél-1-2 nap jótékony lehet.
Hát az igaz, hogy nem.
És mégis mennyi időt adjak ennek az egésznek?
Én csk nem akarom elveszíteni!
Boldog akarok lenni, és nem minden hülyeségen veszekedni. Mert most is az történt.
Érdekes, én is eléggé a hisztis fajta vagyok, gyakran veszekszem a párommal (és ő is velem), és többnyire kis semmi hülyeségeken. Mégis egyszer sem fordult meg a fejünkben a gondolat, sem veszekedés közben, sem semmikor, hogy talán be kéne fejeznünk. Kimondani meg pláne nem jutott eszünkbe. Amiatt, hogy egy válasz nem tetszik valamelyikünknek meg főleg... Ez alapjáraton hülyeség.
A vitát te kezdeményezted, és valószínűleg megbántottad azzal, hogy ilyen útra terelted a beszélgetést- hiszen kinek esne jól azt hallani, hogy 1-2 rossz szava miatt lapátra tehetik?
Hagyd pár napig, amíg lenyugszik, ha hiányozni fogsz neki, és képes tovább folytatni a kapcsolatot, akkor majd keres. De idegesíteni ne idegesítsd ilyen félpercenkénti hívásokkal, meg ötpercenkénti üzenetekkel...
Hát igen, lehet, hogy várnom kéne. De ebben a mai világban, már a lány megy a fiúhoz. Eszemben sincs alázkodni még jobban, de ez mai nagyon betett. :S
Elég szomorú, hogy azzal akarja valaki megoldani, hogy "hagyj békén". :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!