Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hova mennétek nászútra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hova mennétek nászútra decemberben? Valami tippeket tudnátok adni? Nem kell ilyen Afrika, meg ilyenek. Ami közelebb van.

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

utolsó vok, vannak kandallós házak, egy tó partján vannak az apartamanok, körbe erdő, párszáz méterre van bélkő, egy kisebb hegy, vagy tom pontosan mi is az:D, vannak túraútvonalak, nem messze van szilvásvárad, eger.

el lehet ütni az időt.

2012. okt. 1. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Mekkora hülyeség hogy nem fürödhet!!De igen is jót tesz neki is meg a babának is!Menjél csak nyugodtan.Ajánlom az aquaticum debreceni hotelt. Ott nem csak gyógyvíz van.
2012. okt. 1. 11:32
 13/17 Golan Trevize ***** válasza:
53%

Nem hülyeség, hogy nem fürdödhet termálvízben!

Igazából meleg fürdőt sem vehet.

Ugyanis ilyenkor felmelegszik a magzatvíz is, és károsodhat a magzat...

2012. okt. 1. 11:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor te biztos nem is fürödtél,se melegben sem hidegben! Különben sem forró vizekről írtam,ha nem vetted volna észre!!
2012. okt. 1. 12:56
 15/17 Golan Trevize ***** válasza:

Én sem forró vízről beszéltem, hanem melegről.

30-32 fokosnál melegebb víz tartósan igenis problémákat okozhat.

Ezen kívül termálvízben kifejezetten magas a fertőzésveszély is.

2012. okt. 1. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Bécs remek ötlet :) gyönyörű ilyenkor, csak óriási a tömeg, lehet nem a legjobb ötlet terhesen lavírozni közöttük. Én inkább valami kis hegyvidéki házacskát néznék. Kőszegi-hg. környékén pl. Onnan még tehettek is 1 napos kitérőt Bécsbe, ha nagyon szeretnéd látni. Gyönyörű az erdő télen, jókat lehet sétálni, nem muszáj túrázni.
2012. okt. 1. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha már 6 hónapos állapotos vagy, hogy a csudába lehet nászút? az már minden, csak nem az :D nászút: egy utazás, amely során a pár először közösül, szeretkezik- hangsúly az először-ön van :) ettől függetlenül, a fürdőzés tényleg veszélyes, mert sok bacit szedhetsz fel, és ilyenkor mivel nem ajánlottak a gyógyszerek, roszabb is lehet.
2012. okt. 6. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!