Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy folyton SOKKAL idősebb pasik tetszenek?
Igazából normális, mert természetes, hogy kíváncsi vagy egy nálad jóval idősebb férfire. Legyünk őszinték, ezekre a mai tini srácokra elég hamar rá lehet unni, olyan kis éretlenek. De lehet, hogy csak én látom így. :)
17/L
ebben a korban sztem nem gáz :)
(ha van kedved írhatsz, csak beszélgetni. nyugi, én nem a tizenévesekhez vonzódom :D )
35F
Normális.
Nem biztos, hogy kihasználna. Vannak olyanok is, de hidd el vannak olyan kapcsolatok ahol jóval idősebb az illető és a korosztály is más ráadásul és mégis jól megvannak.
Normális, mert lehet hogy ilyen a gondolkozásmódod. Ahogy egy előbbi válaszoló is írta lehet neked nem feltétlen csak a hülyeségen jár az eszed és nem egy kis hülye fiúra vágysz hanem egy rendes,értelmes érett pasira. Ezzel nincs gond, max ha összejönnél vele, hogyan lesz a folytatás..
Amúgy én is ebben a korosztályban avgyok és most egy nálam 10 és fél évvel idősebb pasi tetszik már majdnem egy éve .. :P
"Igazából normális, mert természetes, hogy kíváncsi vagy egy nálad jóval idősebb férfire. Legyünk őszinték, ezekre a mai tini srácokra elég hamar rá lehet unni, olyan kis éretlenek. De lehet, hogy csak én látom így. :)
17/L"
igen csak te látod így, habár már lehet hogy nem vagyok tini...fájdalmas válaszadás közben rájönni erre :D
amúgy a kérdésre: abszolút kihasználna. mert lelki érettséged nulla hozzá képest, a tested meg már rendben van. nem szarakodna a lelkeddel, meg a kis problémáiddal, csak megrakna és viszlát. ez az általános, de van olyan is aki ilyen idősen is képtelen felelős döntéseket hozni, gyerekesen viselkedik hozzá passzolhatsz de az ilyenek hálistennek ritkák.
ne hagyd magad abba a tévedésbe esni, hogy felnőttél, mert nem mondanád ugyanezt mondjuk 7 év múlva :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!