Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól, hogy van barátnőm még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy van barátnőm még csajozhatok?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó,hogy meg akarom cssaalni. Nekem ő az első barátnőm és már lassan 2 éve vele vagyok. Előtte egyszer sem csajoztam. Érte se nagyon kellett megkzdenem egyből jóba lettünk csók,stb jött minden magától.

És most itt vagyok nemsokára 19 és arra gondoltam,hogy az bűn,ha felszedek valakit,csak,hogy a sikerélmény meglehessen,természetesen lepattintom kell a f@sznak egy olyan csaj akit 1 perc alatt fel lehet szedni.

Van egy boltos lány nem messze innen aki állandóan szemezget velem,és az az igazság,hogy próbára akarom tenni magam.

Fel tudnám-e szedni ?

Csak ha a sors úgy akarja,hogy szakítunk,akkor legyen egy kis tapasztalatom. Ne úgy álljak 20 évesen egyedük,hogy életembe nem csajoztam még.

2012. szept. 30. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
nem
2012. szept. 30. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Mit is mondhatnék.

Á megvan: hülye vagy.

2012. szept. 30. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg nem akarsz más csajjal is dugni, hogy ha a sors úgy akarja és szakítotok legyen már tapasztalatod mással is?....
2012. szept. 30. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
te egy akkora barom vagy,hogy az már nekem fáj.
2012. szept. 30. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Ekkora gyökeret b@zd... Csajodat, nem csajozás útján szerezted? Boltba mentél és adták a joghurt mellé ajándékba vagy mi? Na jó, a legjobb amit tanácsolhatok, hagyd szegény lányt és húzzál vissza a tévé elé X-box-ozni. Az való neked, egy jó hosszú kontrollerrel amivel később magadat is felkötheted. Jó éjt!
2012. szept. 30. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a pasija vagy még pasizhat?
2012. okt. 1. 10:52
 7/9 anonim válasza:
65%
figyelj! attól hogy próbára teszed magad nem azt jelenti hogy meg is csalod..ez nem megcsalás csak kíváncsiság! az ember már csak ilyen..szerintem nyugodtan flörtögessél vele meg stb és ha már ott tartatok akkor viszont mond meg neki hogy ez nem fog összejönni mert lehet hogy nem akarod megcsalni a barátnődet de ha olyan szituációba keveredtek akkor már nincs vissza út!
2012. okt. 1. 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Am meg miért azzal foglalkozol, hogy mi lesz ha szakítotok, ahelyett, hogy azzal törődnél, hogy minél tovább együtt legyetek.
2012. okt. 1. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
erre csak azt tudom mondani h szégyelld magadat h egyáltalán felmerül benned ilyen ötlet... ha szakítani akarsz vele, szakíts. de basszus, ilyet ne csinálj már, ez semmi más, csak egonövelés a javából..
2012. okt. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!