Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti ezt valaki?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb. 2 éve ismerkedtem meg, elég jól elvoltunk, de aztán kisebb-nagyobb szünetek voltak, utoljára szilveszterkor beszéltem vele, de azóta nem nagyon, amíg kb. 2 hónapja nem kezdtünk el újra beszélgetni, találkoztunk párszor, tudtuk, hogy bejövünk egymásnak, elhívott tegnap hozzájuk, úgy volt, hogy az utolsó busszal hazajövök, de reggelig maradtam, mert egész éjszaka együtt voltunk, erről álmodtam már vagy 2 hónapja, nagyon érzéki volt, a szex nem történt meg, csak tapiztunk egymást illetve csókolóztunk egész éjszaka, de nem is akartam nyomulni, hisz komolyabb kapcsolatra vágyom vele. Megkérdeztem most, hogy mire jutott ezzel kapcsolatban, hisz kavarognak az érzések benne, nem akar csalódni, talán nyomásnak érzi azt, hogy csak rajta függ ez a dolog és ő se tudja, de tegnap olyan estében volt részem amilyenben még soha, és ő is eléggé élvezte. Ti mit tennétek a helyemben?2012. szept. 30. 13:33
1/4 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem velem történnek meg ilyenek...
3/4 A kérdező kommentje:
én 17 ő pedig 16
2012. szept. 30. 21:24
4/4 anonim válasza:
Azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele ezt. Nyilván Te sem vagy közömbös számára, valószínűleg belemenne egy hosszútávú, tartós, szerelmi alapokon nyugvó kapcsolatba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!