Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Járnátok egy olyan fiúval akinek már meghalt mindkét szülője és nevelő apja vagy anyja van, és ezért nincs is olyan sok pénzük?
2012. szept. 29. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Akit zavar, eleve ne is akarj olyannal járni.
2012. szept. 29. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha normálisan nézel ki és még tetszenél is az illetőnek de nemet mond na akkor tuti h az pénzes csaj és csak az számít neki...
2012. szept. 29. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nagyon erzeketlen lehet az akit ez zavar
2012. szept. 29. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos én vagyok a hülye, de hogy függ ez össze bármivel is? Nem zavarna egyáltalán. Ha pénzre van szükségem, azt meg tudom keresni magamnak, egy férfitól egészen mást várok el.
2012. szept. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!