Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy rendes meleg fiú sincs, aki rendes tisztességes kapcsolatban élne velem?
Végig sem olvastam a prédikációd. vagy végtelenül ostoba vagy, vagy ez egy kamukérdés. Sajnálom, hogy a szüleidnek nem sikerült egy kis öntudatot beléd nevelniük.
De kívánsci lennék a "tudósokra". A szexualitás ugyanis NEM rugalmas. Nem változtatgathatod kedvedre. Ha hetero vagy, az maradsz. Ha homo vagy, az maradsz. Ez nem liberalitás. Ez tény. A baj ott kezdődik, hogy kétféle biszex lehetsz. Lehetsz egyszerre mindkét nem kedvelője, és lehetsz életed egy-egy szakaszában hetero és homo. Imádkozz a nemlétező istenedhez, hogy a második legyél.
19:20
Hol a tolerancia, a tisztelet, és mégis mi közöd hozzá, hogy a másik mit hisz?
És te akarsz pszichológus lenni? Te, aki képtelen vagy elfogadni a másikat, és ahelyett, hogy segítenéd, inkább a vallásáért, a hitéért és a hozzáállásáért cukkolod?
Kitalálom miért jelentkeztél erre a szakra:
1) Hogy jobban megismered önmagad
2) Mert a pszichológiát egyfajta magasabbszintű tudománynak tartod, hatalomnak
Az biztos, hogy nincs benned egy altruista vonás sem.
Kedves pszichopalánta!
Tudod ki az a Ranschburg Jenő? és Vekerdy Tamás?
Na épp az említett egyének, akik neves, elismert és igazi pszichológusok mondták, hogy ez a két leggyakoribb ok, amiért jelentkeznek pszichológiára, és hogy az ilyeneket páros lábbal kéne kirúgni az egyetemről, sőt, fel sem kéne őket venni, mert teljesen alkalmalanok a pályára.
Javaslom olvasgass kicsit a témában, a pszichológia nem segít az önmegismerésben, öncélúan nem lehet használni, csak mások segítésére. Akiben nincsenek alturista hajlamok, az max döngetheti a mellét, de 1) nem kap munkát 2) ha kap, is, hamar tönkremegy, mert egy rossz pszichológusnál kevés rosszabb dolog van.
Ajánlott olvasmány:
Beszélgetések nem csak gyerekekről, park könyvkiadó
két interjú ezekkel a neves pszichológusokkal
Nem kitaláltam, amit mondtam, onnan vettem.
Tehát amíg nem sikerül egy kis toleranciát és nyugalmat erőltetned magadra (ami bizony muszáj, ha az ember mások lelkével akar foglalkozni), addig ne is álmodj róla, hogy akárcsak egy kicsit is megérted ezt a nemes és bonyolut szakmát, ezt a mostanában divatos és sajnos elcsépelt foglalkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!