Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudtál már exednek a közérze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtál már exednek a közérzetedről?

Figyelt kérdés
Pl. a kapcsolatodról vagy simán az életedről érdeklődött és azt mondtad neki, hogy boldog vagy, jól érzed magad és ennek ellenére nem így éreztél?
2012. szept. 29. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
minek hazudni? így is úgy is kiderül.. :))
2012. szept. 29. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, de azért kíváncsi vagyok.
2012. szept. 29. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem. Én exemmel általában őszinte vagyok, abban a fél évente 1 órában, amikor beszélünk...
2012. szept. 29. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:

igen, a szakítás utáni időkben.

szerencsére már nem kell hazudnom :)

2012. szept. 29. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, mert az exem szemében, ha valaki gyenge, azt lenézi

pl amikor köhögtem esténként, csúnyán rám szólt, miért nem mész már orvoshoz?

vagy amikor vége lett egy munkahelyemnek állandóan azzal jött, hogy biztos azért mert rosszul dolgozom és kirúgtak..

szóval én folyamatosan játszottam, hogy velem aztán minden tökéletes.

de végre most már nem vagyunk együtt.

2012. okt. 8. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi lehet fáradt vagyok, de, hogy is érted? Úgy, hogy a kapcsolat alatt hazudtunk-e, vagy úgy, hogy utána?:)

Mert a kapcsolat alatt természetesen nem hazudtam, most viszont nap, mint nap megjátszom, hogy boldog vagyok csak mert nem szeretnék gyengének tűnni előtte.

2012. okt. 8. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Természetesen a kapcsolat után. Ha kapcsolat alatt értettem volna, akkor nem exet írok. :)
2012. okt. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!