Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Melyik nőt választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik nőt választanátok?

Figyelt kérdés
Azt, aki nagyon tetszik,félénk és zárkózott,de hasonló az érdeklődési körötök, vagy azt, aki tetszik ugyan, nyitottabb,ezáltal könnyebb "becserkészni", de más dolgok érdeklik, mint téged.
2012. szept. 29. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jól teszed..minél tovább küzdenek érted annál jobb lesz ikor beveszik a "várat".. :)
2012. szept. 29. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Olyan lány nincs, akiért küzdeni kell. Az az első pillanatban eldől a külső alapján, h egy fiú bejön-e egy lánynak, legfeljebb kéreti magát az illető, ahogy te is teszed.
2012. szept. 29. 12:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó! Az nem mindig igaz, hogy az első pillanatban eldől, tetszik-e a srác. Amikor először megláttam, egyáltalán nem tetszett, de aztán szép lassan egyre többet tudtam meg róla és mostanában már teljesen kivagyok, mert más lánnyal van együtt.

Nem kéretem magam, csak félek közeledni és mivel foglalt már nem is fogok.

2012. szept. 29. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Duma. Lehet h nem tudatosult benned, de akkor is tetszett már az elejétől fogva, és bármi derült volna ki róla, akkor is belezúgtál volna.
2012. szept. 29. 16:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez biztos, hogy nem így van, azért zúgtam belé, mert hasonló az érdeklődési körünk és a gondolkodásunk, külsőleg egyáltalán nem találtam vonzónak, sőt azt hittem róla, hogy meleg :)
2012. szept. 29. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!