Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy bográcspartin voltunk a párommal, velünk együtt heten. Megkérdeztem a házigazdát,hogy megkezdhetek-e egy kólát, majd töltöttem. Közben az a kóla elkeveredett. Ott volt egy másik, de féltem, hogy az boros kóla, szagra nem tudtam megállapítani. Bele akartam egy picit nyalni, amikor a párom szó szerint rám üvöltött mindenki előtt, hogy hogy képzelem, nem ihatok bele, az mindenkié, és kikapta a kezemből. De csak tovább szidott, mint egy sz.ros gyereket, hiába csitítottam, hogy nem szégyellem magam, ilyen neveletlen vagyok, és közben villogott a szeme, mint aki mindjárt nekem jön, fenyegetően lépett fel. Nagyon szégyelltem magam, de csak fújta, hogy kár volt ide elhoznia, azonnal menjek haza. A többiek úgy tettek, mint aki nem hallja. Persze, nem mehettem haza, mert ő vitt kocsival, és messze voltunk. Hiába mondtam, hogy láttam, hogy a többiek is egymáséból isznak, aznap este látványosan másokkal beszélgetett, velem nem foglalkozott, enni is külön ettünk. 24 éves lány vagyok, ő 29 éves.
2009. aug. 3. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Van ilyen. A párodnak van egy problémája, ami adott pillanatban Rajtad csapódott le. Valószínűleg nagyon megalázónak érezted ezt, bár a többiek jól tették, hogy nem foglalkoztak ezzel. Az még rosszabb lett volna, nem? Így megvan a lehetősége, hogy Ti ketten intézzétek ezt el. Mondd el a párodnak, hogy akár igaza van, akár nem, ez Neked nagyon rosszul esik, ne alázzon meg mások előtt, bármit is teszel, vagy gondolsz ő erről.

Persze valójában ilyenkor saját magával van gondja, és saját magát is megalázza. Nem nagyon lehet ezzel mit tenni rövid távon, mert van olyan, hogy elborul az ember. Hosszú távon az önismeret, a mentális egészség segít. Aki ismeri önmagát, szereti önmagát, elnézi magának a hibáit, az másokkal is elnézőbb, szeretet-teljesebb lesz.

2009. aug. 3. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Szájon vágtam volna és hazamentem volna akár milyen messze is van!
2009. aug. 3. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Hmmm... szépen lealázott mindenki előtt... nem szeretném minősiteni a pasid!

pusz!

26/F

2009. aug. 3. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
En tuti a helyedben megkerdtem volna tolle hogy ennyire szeret?Meg hogy te mikor mondsz ilyet ra,meg hasonlok.
2009. aug. 3. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
minősíthetetlen a pasid. szerintem hagyd faképnél,nem ér ez sem időt,sem türelmet,pláne nem érzelmeket! gusztustalan amit csinálsz,égő egy ilyen hapsival kimenni az utcára is
2009. aug. 3. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
nem az gusztustalan amit te csinálsz,hanem amit ő. bocs :)
2009. aug. 3. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Minősíthetetlen a pasid viselkedése. Még ő hord el téged, mert kiakartad deríteni melyikből ittál? A másik meg nem igazán jó dolog ha egymás "poharából" isztok. Különböző szájbetegségeket is lehet egymástól kapni. Ja és nem bizti, hogy azt a fogorvos vagy gégész tudja is kezelni.Nekem így jött le.

Igazából nem derült ki, hogy máskor is volt e ilyen. Ha igen akkor hagyd ott. Nem éri meg mellette szenvedni.

2009. aug. 3. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

nem értem mi a gáz abban, ha belenyalsz egy üvegbe. Tudni kell mit lehet egy társaságban. Mi is simán iszunk egymás után a haverokkal. természetesen ezt nem szereti mindenki, akkor azt is meg kell érteni, de itt nem ez volt a helyzet.

A párod egy jó nagy szemét, így alázni mások előtt. Nem sok intelligencia szorult belé!

2009. aug. 3. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!