Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi fehér nő néger pasival?
Ha tévét nézek, sok olyan párt látni, ahol a a nő fehér, a férfi néger, de fordított esetet még nem láttam.( fehér pasi, fekete nő)
A nőket is kérdezem, nektek bejönnek a néger férfiak?
nekem meg bejönnek a japán és kínai nők.
Egyszerűen olyan szépek.
én néger férjet akarok :D 1: imádom a néger kisbabákat 2: imádom a néger raszta fiúkat 3: most divat :D
amúgy én sok olyan fiút láttam akinek a néger csajok jönnek be:D
"Én meg sok pasit látok ázsai nővel miért??"
Ezt leirhatnám neked, csak nem lenne szalonképes. Puding próbája az evés és a választ is megkapod.
"Miért van annyi fehér nő néger pasival?"
Mert 3 lábuk van (mondta ezt egy NŐ ismerősöm, így tessék lepontozni hölgyeim!).
De azért megy a nyafogás hogy "a pasik disznók" ha mi keresünk pl. nagymellű barátnőt...
Szerintem elég szomorú, hogy a média ennyire élteti a néger hapsikat, a sok buta tini lány meg képzeljétek képes rájuk mászni. Én nem egyszer láttam, hogy két-három tini lány, alig 14-16 évesek puszilgatták ilyen idős, 24-28 év körüli néger faszikat.
Mocskos pedofilok ezek a négerek, az állam meg hagyja őket bevándorolni. A kérdés, hogy miért is?! Egyrészt AIDS-esek, másrészt a kulturájuk is olyan, hogy a nőket lenézik, büdösek is, meg csak kihasználják a fiatal lányokat. Láttam mit cisnálnak, itt rengeteg van belőlük, nem szeretem őket, persze van rendes is köztük, de ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!