Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van annyi fehér nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi fehér nő néger pasival?

Figyelt kérdés

Ha tévét nézek, sok olyan párt látni, ahol a a nő fehér, a férfi néger, de fordított esetet még nem láttam.( fehér pasi, fekete nő)

A nőket is kérdezem, nektek bejönnek a néger férfiak?

2012. szept. 28. 19:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Én meg sok pasit látok ázsai nővel (főleg kínai, japán, vietnámi stb.) miért??
2012. szept. 28. 19:52
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
kérdésedre lehet nem tudok válaszolni,de igaz,hogy pasi vagyok,és nekem bejönnek a néger csajok mert szép nagy kerek fenekük van és vastag combjuk, fincsi :)
2012. szept. 28. 19:55
 3/17 A kérdező kommentje:

nekem meg bejönnek a japán és kínai nők.

Egyszerűen olyan szépek.

2012. szept. 28. 19:56
 4/17 anonim ***** válasza:
33%

én néger férjet akarok :D 1: imádom a néger kisbabákat 2: imádom a néger raszta fiúkat 3: most divat :D

amúgy én sok olyan fiút láttam akinek a néger csajok jönnek be:D

2012. szept. 28. 19:59
 5/17 anonim ***** válasza:
40%

"Én meg sok pasit látok ázsai nővel miért??"

Ezt leirhatnám neked, csak nem lenne szalonképes. Puding próbája az evés és a választ is megkapod.

2012. szept. 28. 20:02
 6/17 anonim ***** válasza:
16%

"Miért van annyi fehér nő néger pasival?"

Mert 3 lábuk van (mondta ezt egy NŐ ismerősöm, így tessék lepontozni hölgyeim!).

De azért megy a nyafogás hogy "a pasik disznók" ha mi keresünk pl. nagymellű barátnőt...

2012. szept. 28. 20:03
 7/17 anonim ***** válasza:
red4me, megértettem. én is inkább japán pasival lennék, nagyon tetszenek nekem. :D
2012. szept. 28. 20:04
 8/17 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem elég szomorú, hogy a média ennyire élteti a néger hapsikat, a sok buta tini lány meg képzeljétek képes rájuk mászni. Én nem egyszer láttam, hogy két-három tini lány, alig 14-16 évesek puszilgatták ilyen idős, 24-28 év körüli néger faszikat.

Mocskos pedofilok ezek a négerek, az állam meg hagyja őket bevándorolni. A kérdés, hogy miért is?! Egyrészt AIDS-esek, másrészt a kulturájuk is olyan, hogy a nőket lenézik, büdösek is, meg csak kihasználják a fiatal lányokat. Láttam mit cisnálnak, itt rengeteg van belőlük, nem szeretem őket, persze van rendes is köztük, de ritka.

2012. szept. 28. 22:44
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Nekem voltak fekete barataim. Tetszett, hogy olyan csoki a boruk, es nekem meg nagyon feher. Ellentetek vonzasa. Azota mar nem erdekelnek, de egyebkent szepek, erosek, egeszsegesek, jo testfelepitesuek. Amugy en teljesen rendeseket ismertem, velem legalabbis jol bantak. Szerintem mindeki ahhoz vonzodik amihez akar. Talan kevesebb a fekete no, hiszen sokuk muzulman, es foleg a fiukat kuldik tanulni Europaba.
2012. szept. 28. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert nagy farkuk van, ez egyértelmű. Az elsőnek: én még sose láttam magyar pasit ázsiai nővel, magyar csajt négerrel annál többet.
2012. szept. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!