Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már magát annyira rosszul egy szerelmi csalódás miatt, hogy az öngyilkosságon gondolkozott?
Ne tedd meg!!!(akkor ismerkedj pl. chaten,vannak olyan szobák,ahol lelki dolgokról van szó és ők meg fognak érteni valószínűleg!)és ne feledd: mindig van más választás!!!!
Én bízom benned!;)
én is voltam már így, egyrészt szerelmi csalódás másrészt szerintem depressziós voltam hosszú ideig, és nekem sem voltak igazi barátaim....
az lett az eredménye h egyszer begyógyszereztem magam meg még 3 év elteltével is látszanak a vágásnyomok a karomon, mivel kb. egy évig állandóan vagdostam magam (ezt nem öngyilkossági szándékkal csak egyszerűen ez meg tudott nyugtatni, de nem ajánlom, h te is ezt tedd, mert azóta is állandóan azon parázok h ki veszi észre a hegeket)
azóta teljesen kigyógyultam az egészből!
én akkor 15-16-17 voltam, és szerintem a hülye hormonok miatt volt az egész, de most látom h te már 20 vagy szóval nem tudom...
de az biztos h nem szabad feladni, mert ha kibírod el fog múlni, akkor is ha depressziós vagy!
20/L
előző vagyok
azt elfelejtettem, h nyugodtan írj privátot, szívesen meghallgatom az összes síránkozásodat :)
és ha gondolod megosztom veled az én történetemet és a tapasztalataimat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!