Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is érezte már magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már magát annyira rosszul egy szerelmi csalódás miatt, hogy az öngyilkosságon gondolkozott?

Figyelt kérdés
Én most igen. Nincs más választás. 20/L
2009. aug. 3. 13:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne tedd meg!!!(akkor ismerkedj pl. chaten,vannak olyan szobák,ahol lelki dolgokról van szó és ők meg fognak érteni valószínűleg!)és ne feledd: mindig van más választás!!!!

Én bízom benned!;)

2009. aug. 3. 18:47
 12/20 anonim ***** válasza:
előbb utóbb ide sem fog neked írni senkise, és totál egyedül maradsz, ha ilyen vagy. azt ajánlom változtass magadon, hagyj fel ezzel a szerencsétlen vagyok, nincsenek barátaim, elhagyott a párom nyavajgással. álljál végre talpra aztán éljél...
2009. aug. 3. 19:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam rajta amikor a barátom kidobott 3 év után. Aztán szépen kigyógyultam belőle, eljártam bulizni, megismerkedtem egy helybéli pasival akivel sajnos csak 2 hónapig voltam együtt mert elköltözött. De sikerül kigyógyulnom belőle. Ez nem egy halálos betegség amiből nem gyógyulhatsz meg és nincs más választás csak a halál. Gondolj bele, hogy a szüleidnek mekkora fájdalmat okoznál. Majd egy pár év múlva gondolj vissza, hogy mit akartál most tenni és belátod azt hogy milyen jó volt hogy nem tetted meg.
2009. aug. 5. 02:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
jah 21/L :)
2009. aug. 5. 02:10
 15/20 anonim ***** válasza:

én is voltam már így, egyrészt szerelmi csalódás másrészt szerintem depressziós voltam hosszú ideig, és nekem sem voltak igazi barátaim....

az lett az eredménye h egyszer begyógyszereztem magam meg még 3 év elteltével is látszanak a vágásnyomok a karomon, mivel kb. egy évig állandóan vagdostam magam (ezt nem öngyilkossági szándékkal csak egyszerűen ez meg tudott nyugtatni, de nem ajánlom, h te is ezt tedd, mert azóta is állandóan azon parázok h ki veszi észre a hegeket)

azóta teljesen kigyógyultam az egészből!

én akkor 15-16-17 voltam, és szerintem a hülye hormonok miatt volt az egész, de most látom h te már 20 vagy szóval nem tudom...

de az biztos h nem szabad feladni, mert ha kibírod el fog múlni, akkor is ha depressziós vagy!

20/L

2009. aug. 5. 19:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

azt elfelejtettem, h nyugodtan írj privátot, szívesen meghallgatom az összes síránkozásodat :)

és ha gondolod megosztom veled az én történetemet és a tapasztalataimat

2009. aug. 5. 19:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
én is sokat gondolkozok ezen mindig.Ha akarsz nekem irhatsz privátba,és beszélgethetünk.
2009. aug. 23. 15:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is eszembe volt... jó sokáig
2010. jan. 24. 18:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Én most is így érzem magam!Már három napja csak ezen gondolkozom,de látok még kiutat ebből a nyomorult állapotból,csak akarnom kéne,de én ülök a seggemen és bőgök,ahelyett hogy tennék ellene valamit.Na de holnaptól új dolgokat vezetek be,ma még kisírom magam meg kiheverészem a dolgokat és belevetem magam a változtatásba.Úgyis visszaadja az élet nekik hogy ekkora szemetek voltak.
2010. jan. 31. 12:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy??azóta?
2010. máj. 6. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!