Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akinek a legénybúcsúján volt táncoslány, v. prosti mégi eszébe sem jutott megcsalni a menyasszonyát, annak ellenére h részeg volt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 07:25
2/9 anonim válasza:
De van!!! .. Jelen!!! ... Viszont elképzelhető, hogy hiba volt.. :D
3/9 anonim válasza:
igen, egyszer hallottam, hogy alien...
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez elég szégyen ha valaki ezt megteszi!
2012. szept. 27. 08:13
5/9 anonim válasza:
Kedves (gondolom) hölgy kérdező. Téged nem érdekeljen mi folyik egy legény búcsún. Cserébe a pasit sem érdekli mi folyik egy lánybúcsún. Utóbbiból többet volt alkalmam látni mint pár éve gondoltam. És hidd el a pasik ezerszer kulturáltabban tudnak inni mint a nők. Ja és a csajok előbb megcsalják a pasit a lánybúcsún mint azt ők gondolják...
6/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy mi folyik a legénybúcsún.Semmi jelentösége nincs,ugyanis sok férfi legénybucsú nélkül is félrelép
7/9 anonim válasza:
off: én olyan esküvőn voltam ahol a menyasszonyt az egyik pincérrel rajtakapták a mosdóban... el is cseszte az esténket :D
8/9 anonim válasza:
Nem volt még legénybúcsúm, de pontosan azt fogom tenni, amit írtál. Elégszer voltam már részeg, és nem szoktam hülyeséget csinálni, ekkorát legalábbis nem. Aki az esküvője előtt kúr félre, az egy rongy.
9/9 anonim válasza:
A világ legnagyobb szemétsége (és mai formájában egy gyökér amcsi szokás ez is) a legénybúcsú.
Ott van egy férfi, x évig (amíg nincs épp csaja) a csóringer haveroknak sose jut eszébe, hogy sztriptíztáncost hívjanak a bulijára.
Erre ott az esküvő, amire fél évig készül az ember, nem kis pénzt b.sz ki teljesen feleslegesen az ablakon, és az előző nap, azzal hergelik, h ezt az egészet úgy ahogy van, meg talán úgy általában az egész életét, b.ssza el teljesen :D :SSSS az utolsó pillanatban.
Hát kösz. Teljességgel jellemző a f.szfej társadalomra ez az ostoba szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!