Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes belém vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém vagy csak beindult?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit 2 hete vettem fel msn-re és újabban sokat dumáltunk és minden nap rám ír állandóan mikor csak fent vagyok. Nem szeretem annyira az msn-t de uncsitesóm elutazott ezért msn-en keresztül értekezek vele emiatt minden nap fent vagyok. Aztán a csajjal is dumálgattam és írta, hogy milyen jó velem beszélgetni és milyen jófej vagyok stb. Eléggé megkedveltem úgy veszem észre és ma is írt nekem 2x. A végén írta, hogy csókolna és ölelne ha ott lennék vele. Bár a helyzet az, hogy 60 km-re lakik tőlem. Szerintetek mi ez kezd belém esni vagy mi? Bele menjek ebbe a kapcsolatba ha járni akar velem?
2009. aug. 3. 01:51
 1/3 anonim ***** válasza:

találkozz vele személyesen! valamitől bepörgött a csaj, de ki tudja, élőben milyen...:) 60 km nem sok, randizzatok, és kiderül, lehet, hogy egy szép kapcsolat kezdete lesz

sok sikert!

2009. aug. 3. 08:43
 2/3 anonim válasza:

Attól függ hány évesek vagytok. Ha tini a lány,akkor képes szerelembe esni úgyis, hogy nem látott még soha élőben. Ha már idősebb (20 vagy afelett) akkor csak begerjedt Rád.

HA te is vonzódsz, mi akadályoz?

2009. aug. 3. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem is bejön képeken se rossz gondolom élőben jobban néz ki mint úgy általában mindenki. belsőre meg nagyon aranyos és kedves eléggé megkedveltem lehet talizok vele akkor tényleg nem sok a 60 km.
2009. aug. 3. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!