Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rázzam le? Nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le? Nem akarok vele beszélgetni, de megbántani sem akarom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Szóval rettentően nyálas és én már nem bírom. Nem akarom megmondani neki a tutit, hogy hagyja abba mert nagyon megbántanám, folyton írja, hogy szeret (mint barát, ezt már tisztáztuk), mert nincs kinek mondania és jól esik neki velem lenni (facebookon...). De nekem annyira már nem. Most azt mondtam neki, hogy aludni megyek, de mondta, hogy maradjak még, mert olyan jól esik neki hogy beszélgetünk.. 13 éves vagyok, ő 18 és mint a másik kérdésemben írtam, az ország másik végén lakik. Szóval simán leléphetnék, kitörölhetném és nem jelentkezek többé, de rémes lelkiismeret furdalásom lenne. Ti hogyan oldanátok ezt meg? A másik kérdésemben azt írták, hogy ő pedofil.. De nehéz az élete, nincs aki törődjön vele.. Most nagyon boldog, hogy így "egymásra találtunk", mert én boldoggá teszem.. Ezek miatt is nem tudom megtenni, hogy csak úgy lelépek. De mégis hogyan mondjam meg neki, hogy nekem nem megy ez? (Csak baráti viszony van köztünk, már tisztáztuk.)

2012. szept. 25. 23:01
1 2
 11/14 Pixi3 ***** válasza:
Kérdezgess a környezetéről, hogy például milyen szórakozási lehetőségek vannak arrafelé, vagy a sulis dolgokat, kérdezd meg hogy tetszik-e neki egy lány a sulijába ilyeneket..
2012. szept. 25. 23:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2012. szept. 25. 23:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a rávezetgetés nem működik, ha már egyszer próbáltad. Az ilyen embernek tényleg meg kell mondani egyenesen és őszintén. hog legyen szíves kicsit kevésb rád tapadni. Lehet ezt is normálisan mondani, nem kell bunkónak lenni. De a határozottság (már írták is ezt előttem) eben az esetben alapkövetelmény.

Köszönj el, és lépj le!

Ne reagálj, ha köszönés után/közben feldob új témát!

2012. szept. 26. 08:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Ó anyám, sok félregépelésért elnézést:)
2012. szept. 26. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!