Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy értessem meg vele, hogy szükségem van a gyengédségre, szexre?
Figyelt kérdés
Párom nem kíván engem, várandós vagyok, és bár nincs még nagy pocakom, de párom fél a pici miatt, hiába mondtam neki, hogy nem tehet benne kárt, nem érez semmit a pici, és a tudatáig sem jut el! Mit tehetnék?!2012. szept. 25. 21:46
11/22 A kérdező kommentje:
Ht igen, a másik véglet! Te szeretnél, ő nem...nem olyan érzés, mintha nem férfi lennél? Mintha csak apa lennél? Nekem iszonyú rosszul esik....Tudom, hogy ez változni fog, de akkor is...
2012. szept. 25. 23:13
12/22 anonim válasza:
Nekem olyan érzés, mintha egy spermadonor lennék, akire már nincsen szükség...
13/22 A kérdező kommentje:
na igen...:( Nagyon rossz érzés...nem tudom, beletörődjek-e, azzal a kockázattal, hogy elhagy, vagy küzdjek, valószínüleg eredménytelenül...
2012. szept. 26. 00:17
14/22 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül,nálunk is majd nem ugyan ez a helyzet!Annyi a különbség,hogy ha már semmi nem használ nála akkor ideges leszek összeveszünk és utána mikor már elfordulok aludni néha odabújik és kezdeményez!De sajnos nagyon nagyon ritkán!! :( Szeretem,de már kezd betelni a pohár hogy semmi nem használ,én meg csak pitizek mint ha olyan baromi nagy dolgot kérnék!
15/22 anonim válasza:
Keress olyan írásokat ahol igazolják hogy igenis jót tesz a kíméletes terhesség alatti szex.Én is jobban kívántam,meg is kaptam.Ja és ezt az oldalt is mutasd meg neki,ha nem vágja akkor ez a pasi reménytelen.
16/22 A kérdező kommentje:
Én már a sértődést is próbáltam, nem jött össze...eddig ha ingereltem, simogattam, irányitgattam a kezét, felizgult szinte azonnal, most már az sem megy...volt, hogy néhány csóktól beindult:) most ha beleülök az ölébe és manőverezek, se történik semmi, pedig anno az is szexhez vezetett...Én már nem tudom, mit vessek be...küldtem neki erről cikket (német), hátha megérti, de ez szerintem berögződés nála, akármit olvas, hall, marad a régi...de próbálkozom még, csinálok holnap erotikus fotókat neki, hátha akkor elkep:)) Tegnap már a pólóját téptem, úgy kívántam...
2012. szept. 26. 12:06
17/22 anonim válasza:
Anyám!Nem egyszerű manus lehet.Hát van megállhatósága az biztos.Hát részvétem,kíváncsi vagyok ha meg lesz a baba mit talál ki.Talán elapad a tejed?Nem hiszem hogy akkor hirtelen neked fog esni.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó! Fura egyébként...párom nem akar az ágyba jönni, pedig este 11 van, holnap meg dolgozik...
2012. szept. 26. 22:53
19/22 anonim válasza:
Volt már valami fejlemény?nagyon drukkolok!
20/22 anonim válasza:
Ilyen jók lettek a fotók?Már nem kellünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!