Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek féltékeny? olyanra aki úgyis összejön akárkivel
Nem tudom, lehet én siettem el...csak nem értem hogy lehet valaki ilyen hogy állandóan össze vissza szexel
nem találkoztunk 3 hétig, persze sunyiba összejött vkivel...a többit nem sorolom, és leeht nemcsak ezzel a csajjal, biztos valami szép példány lehetett...kb most is valakivel, megörülök:(
Dögölne meg veled együtt? Édes..
Ennyire tartod magad, h egy ilyen után vágyakozz? Tudom, h bele vagy zúgva mint rom, de azért ezt gondold át, ez az ajánlatom.
Nem értem hogy egyesek hogy tudnak ilyenekkel összefeküdni...Hová fajul ez a világ.
Egyértelműen csak megakart dugni.
Szerintem kellj fel porold le magad a srácnak adj egy roh@dt nagy pofont és ne sajnáltasd magad hanem egyszerúen ne feküdlj le az első ilyen marhával.
Ja és szerintem az érdeklődők között biztos találsz jobbat.De ebből hogy egy ilyennel összejöttél azt veszem ki hogy csak a szépfiúk jönnek be...
Nem velem együtt..azokkal akiket lefektet
nem hinném nem szeretem, de ha taliztunk volna élőben hamar megtörtént volna az a baj
pedig nem tetszik az öltözködése, és nem valami intellektuális nem is érzelemgazdag, sőt buta is kicsit
nem értem magam...szerintem csak az Egómat zavarja az egész,nem az van amit én akarok, vagy szeretek szenvedni, de nagyon zavar hogy lesz másiokkal, akik csinosak szerinte...:(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!