Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett es kövér lanyok miért olyan rámenősek, hogy csak sovány pasit akarnak (kapnak is! ), de ha kover pasi rámenős, akkor miért fújjol mindhenki, hogy saját súlycsoportodban keress csajt öreg?
Nemrég olvastam hogy egy kutatás szerint a legtöbb kövér ember nincs tisztában a súlyával. Nem látják magukat kövérnek, sőt kimondottan elégedettek magukkal. De másokat látnak kövérnek, és sokuknak nem jön be.
Talán ezért van az, hogy sok kövér lány el se tudná képzelni hogy a párja is kövér legyen..
"ez egy baromság, hogy a kövér nőknél több esély van terhességre."
Persze, nem is azt mondjuk, hogy nagyobb az esélye, de régen ezt gondolták, anno mikor az orvostudomány és a szülészet-nőgyógyászat gyerekcipőben járt. A zsidók a mai napig nem esznek disznóhúst, pedig már nincs gyakorlati jelentősége. Ennek ellenére a hagyomány és annak hatása máig érezhető. Ez is ilyesmi.
Én kövér nő vagyok és nem azért járok vékony férfiakkal mert őket direkte vadászom. Csak ők állnak velem szóba.
Én nyomultam mackós pasiknál is, de ők elhajtottak. Szóval én járnék a "saját súlycsoportommal" is. De valamiért nem jövök be nekik. :(
Én 95 kg vagyok a 160 centimhez, a jelenlegi párom elég vékony, de nem emiatt jöttem össze vele. Eleinte nem is tetszett nekem.
Sokkal jobban szeretem a macisabb típusú srácokat. Persze azért hájmelle ne legyen, az kiábrándító.. Viszont volt egy kövér pasim régen, és ő volt a legk*csögebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!