Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam egy barátommal egy buliban, és most mindenki ezzel piszkál. Mit tegyek?
Most komolyan, miért kell csesztetni a kérdezőt? Ki mondja, hogy hulla részeg volt? Honnan tudjátok, hogy hány éves? És ráadásul még csak nem is vadidegennel csókolózott, hanem egy barátjával, akivel utána értelmesen megbeszélték a dolgot. Jobban érzitek magatokat attól, hogy bvszogatjátok?
Kérdező, szerintem a legjobb, amit tehettek, hogy nem foglalkoztok vele. Minden csoda három napig tart, majd lesz más beszédtéma és ezt elfelejtik. Ha meg megkérdeztek, mondd azt, hogy ti ketten már megbeszéltétek a fiúval és barátok vagytok. A többihez semmit közük.
Utolsó köszönöm az értelmes választ :)
A többieknek üzenem, hogy teljes mértékben igaza van, nem voltam hulla részeg, koromat pedig oda sem írtam, hozzátenném szándékosan. Szerettem volna, ha előítéletek nélkül írtok, persze ez nem jött össze. Egyből alkoholista tizenéves tinip*csának képzeltetek. Mintha rosszindulatot vélnék felfedezni :)
"Egyből alkoholista tizenéves tinip*csának képzeltetek."
Mégis minek képzeltek volna? Nekem is ez jött le. Lettek vagy 14 évesek, akik még totál meggondolatlanok. Bár azért hogy totál részegek voltatok... ez azért szégyen. Mennyit ittatok? Láttam én már ilyen kiscsajt fél üveg(1 literes) pezsgőt megivott és egyáltalán nem volt meggondolatlan.
Ha meg több vagy mint 14, az meg még annál is cikibb, mint ami történt.
Azt pedig már észrevetetted volna a körülötted lévő világból hogy a szerencsétleneket mindenki szekálja az óvodától kezdve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!