Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van remény az újrakezdéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van remény az újrakezdéshez?

Figyelt kérdés

Majdnem 8 évig voltunk együtt a párommal, amikor is annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy szakított velem. Elismerem hogy hibáztam, törődhettem volna vele többet, de úgy érzem ő sem tett meg mindent azért hogy ne menjünk szét. Voltak korábban is hullámvölgyek, olyannyira hogy párszor hazacuccoltam, de most éreztem hogy ez más lesz. A gyanúm beigazolódott. Már a szakítás előtt pár hónappal tetszett neki egy másik férfi, akibe azóta beleszeretett. Ráadásul ez a férfi teljesen ellentmond az ő "ideáljának", ugyanis kapcsolatunk ideje alatt százszor elmondta, hogy ö ilyen pasival sosem kezdene ki. Ez az ami leginkább fáj. Elmondása szerint látja benne azokat a dolgokat, amik belőlem hiányoznak. Sokat találkozunk és beszélünk azóta is, van úgy hogy tök jól elvagyunk, de valamikor olyanokat mond hogy teljesen elkeseredem. Persze ezt nem nagyon mutatom neki, de nem tudom meddig fogom bírni. Annyira szeretném helyrehozni, szószerint bármit megtennék annyira szeretem, de úgy érzem bárhogy igyekszem nem érek el vele semmit. Kezdek belefáradni ebbe a reménytelennek tűnő helyzetbe, de kitartok a végsőkig, és nem adom fel.

(bocsi kicsit hosszú lett)

2009. aug. 2. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt mi nem tudjuk megmondani. Ezt neked kell illetve nektek érezni. Sajnos én úgy látom h esély az nem sok van, főleg ha ő szakított, és már mást szeret. Azért 8 év az 8 év, komoly elhatározás kell ahhoz h valaki véget vessen egy ilyen hosszú kapcsolatnak. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ő már félig meddig továbblépett. Próbálj te is új emberekkel ismerkedni, mert ha csak zsörtölődsz, és áltatod magad, az semmin nem segít.
2009. aug. 2. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért van egy olyan férfival aki nem az ideálja, mert dacos, csalódott és talán bosszút akar állni egy picit. Elérte vele a célját, hiszen "ez az ami neked a leginkább fáj". Szóval, szerintem ne keresd egy darabig, amíg látja rajtad, hogy érdekel, hogy foglalkozol vele, hogy még mindig szereted addig nem is fogja abbahagyni, hiszen ezek tud bosszantani. De amikor tök jól elvagytok olyankor azért biztos észrevetted már rajta, hogy hiányzol neki. De ha egy darabig nem keresed, néha ha ő keres 1x-2x mondd le a talit, hogy te most a haverjaiddal mész vagy ilyesmi. Akkor majd megijed és észbe kap, hogy elveszíthet!

És ha újra összejösztök, az nem ennek a folytatása lesz hanem valami egészen új... és nem mondom, hogy könnyű lesz...

2009. aug. 3. 00:26
 3/5 anonim válasza:

ha egy kötél elszakad, meg lehet kötni, de a csomó örökre látszani fog...

Ha még újra is kezdenétek nem lenne ugyanaz (tapasztalat)

Szerintem lépj tovább! Én amikor ilyen cipőben jártam mindenféle olyan dolgot cisnáltam amit elötte nem lehetett...poénbol be a kocsiba haverokkal, irány Balaton, este 11kor. beugrottam ismerősömhöz meló után, és reggel onnan mentem dolgzni, mert szabad voltam!!!!

Azt az energiát amit rá szánsz, inkább magadra "fecséreldd"!

Ja, és ne hidd, hogy szápan apránként eltávolodsz tőle...dehogy!!! Egyik nap mondd meg neki, hogy ennyi volt...és más életbe lépsz...

És amikor 1-2 év mulva esetleg találkoztok, büszkén álhatsz elé, mert nem voltál papucs.

KMate

2009. aug. 6. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg ezen a szaron töröd a fejed, a maradék férfiúi méltóságodat is elveszíted. Éveket fogsz elbaszni egy kocsmában a haverokkal azon rágodva, hogy hol rontodtad el és mi a megoldás, amíg ő egy másodpecig sem fog rád gondolni. Mire rájössz, a reménytelenségtől és a megalázottságtól cinikussá válsz majd és elveszed a boldogság lehetőségét magadtól. Egyéni sorsok vannak, pillanatok amiket egyedül átélhetünk, mivel mindenki másképp éli meg a dolgokat, (ezért nem lehet más emberhez kötni a saját boldogságunkat). Később már csak a pillanatokra fogsz emlékezni, de ha olyan nőre vesztegeted az idődet aki másssal hál, cinikussá válsz a pillantok pedig elmaradnak!
2009. aug. 6. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szögezd le neki, hogy szereted, de adj határidőt a döntésig, hogy ő mit akar. És en nyúzd, nyaggasd, könyörögj. Az a legrosszabb.
2009. szept. 21. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!