Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jányok (smiley)! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SnGoten kérdése:

Jányok (smiley)! Mit szólnátok ti ahhoz, hogyha a párotok/kiszemelteteknek messze átlagon fölötti intelligenciája lenne? Mennyire fusztrálna, akkor is, hogyha ezt sose jegyzi meg előttetek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 23:40
1 2
 11/17 Diavolino44 ***** válasza:
Jah, hogy kitöltöttél egy tesztet s az alapján gondolod ezt, te inkább vagy szánalmas mint intelligens...
2012. szept. 22. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha használja is, pl. ledoktorál, akkor azt hiszem, kifejezetten bírnám. Azt nem bírnám nézni, hogy elpazarolja a tehetségét, mert ..[kifogások].. Persze egy csomó más szempont is van a párválasztás során. :)
2012. szept. 22. 23:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Dia, van benne tapasztalatom, mert rólam szól. Az eddigi párkapcsolataim azért mentek tönkre, mert belülről fusztrálta az aktuális páromat. Példaként említem az intelligenciával, innovativitással járó sikereket, elismeréseket, amiket Ő(k) épp akkor nem értek el, viszont sikerektől függetlenül számomra nem létezett anno rajtuk kívül más. Egyszerűen kíváncsi voltam a névnélküli véleményekre :)
2012. szept. 23. 00:01
 14/17 Diavolino44 ***** válasza:

El kell, hogy keserítselek d nem azért mentek tönkre a kapcsolataid mer túl intelligens voltál. Egy nő (mint ahogy a hozzászólásokból is láthatod) szereti ha fel tud nézni egy férfiara intellektust tekintve. De ha neked ez így egyszerűbb igen megijedtek attól mennyire okos vagy.

(Amúgy nem Dia, Divolino= az o hímnemet jelöl)

2012. szept. 23. 00:21
 15/17 menta34 ***** válasza:
A gond többnyire ott van, amikor az alapvető pozitív emberi tulajdonságok nincsenek meg, csak nagy az IQ.
2012. szept. 23. 08:07
 16/17 anonim ***** válasza:

gondolom nem téged fenyeget a probléma, hogy valamelyik barátnőd zavarja... tehát a kiszemeltednek van, az meg nem gond, jó hatással lenne rád

najó, engem egyébként nem zavarna, én sem vagyok sík, mérnöknek tanulok egyetemen, 4,0 körüli átlagokkal, viszont ha hülye lennék, ha még nem is zavarna, de nem lenne egy tartós kapcsolat

2012. szept. 23. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:

te egy okoskodó majom vagy, nem intelligens. egy sznob gyökér, aki azt hiszi, azért mert mindenki kedvence stréber p.cs volt az iskolában, már intelligens is lett.

az intelligenciát sokkal inkább jelzi az, ki mennyire tud egy teljesen új szituhoz alkalmazkodni. mivel te nemhogy egy új szituációhoz, de egy másik emberhez sem voltál képes alkalmazkodni, inkább neveznélek primkó gyíknak, aki jól tud tananyagot seggelni.

2012. szept. 23. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!