Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jányok (smiley)! Mit szólnátok ti ahhoz, hogyha a párotok/kiszemelteteknek messze átlagon fölötti intelligenciája lenne? Mennyire fusztrálna, akkor is, hogyha ezt sose jegyzi meg előttetek?
El kell, hogy keserítselek d nem azért mentek tönkre a kapcsolataid mer túl intelligens voltál. Egy nő (mint ahogy a hozzászólásokból is láthatod) szereti ha fel tud nézni egy férfiara intellektust tekintve. De ha neked ez így egyszerűbb igen megijedtek attól mennyire okos vagy.
(Amúgy nem Dia, Divolino= az o hímnemet jelöl)
gondolom nem téged fenyeget a probléma, hogy valamelyik barátnőd zavarja... tehát a kiszemeltednek van, az meg nem gond, jó hatással lenne rád
najó, engem egyébként nem zavarna, én sem vagyok sík, mérnöknek tanulok egyetemen, 4,0 körüli átlagokkal, viszont ha hülye lennék, ha még nem is zavarna, de nem lenne egy tartós kapcsolat
te egy okoskodó majom vagy, nem intelligens. egy sznob gyökér, aki azt hiszi, azért mert mindenki kedvence stréber p.cs volt az iskolában, már intelligens is lett.
az intelligenciát sokkal inkább jelzi az, ki mennyire tud egy teljesen új szituhoz alkalmazkodni. mivel te nemhogy egy új szituációhoz, de egy másik emberhez sem voltál képes alkalmazkodni, inkább neveznélek primkó gyíknak, aki jól tud tananyagot seggelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!