Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noémi556 kérdése:
Tetszik egy fiú és neki is én. De nem akar bnőt mert átverték mit csináljak? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Tetszik egy fiú.Sokat taliztunk a nyáron és bevallotta h szép vagyok meg tetszem neki.Mondtam neki h nekem is tetszik ő..:D aztán talizni akartunk ketten de lemondta.mert azt mondta h nem akar barátnőt.vagyis azt mondta h azért nem akar találkozni mert akkor lenne közöttünk valami mert tetszem neki.de mégsem akar mert nem szeretne bnőt,mert állítólag a lányok átverték.pedig én nem vagyok olyan..és nagyon tetszik.de ezt már nem értem énsem...-.-":(((szerintetek mit csináljak??://Ti értitek a logikát benne?2012. szept. 22. 18:34
12/14 anonim válasza:
Nem,ASOT én is tényleg ilyen vagyok,persze lehet,hogy nem találtam mégmegfelelő csajt..
13/14 ASOT válasza:
hidd el h még nem találtál olyat különben alapból nem vagy ilyen!
Ha találni fogsz egy olyan lányt aki kívül belül megfelel akkor simán letáborozól mellette!
ez sok esetben csak duma más esetben meg bemesélik maguknak az emberek, de ha egy olyannal találkoznak akkro ez mind szerte-foszlik! :)
14/14 anonim válasza:
Nekem volt olyan párom akit az exe durván áthintázott, és kin csattant le?! Rajtam. Nekem ilyen nem kell, nem hiányzik.
Ja, és visszajárt a rib˘nchoz ráadásul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!