Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményetek? úgyan úgy mint rég?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek? úgyan úgy mint rég?

Figyelt kérdés
másfél éve vagyunk a barátommal.ez idő alatt hormonproblémáim lettek és fölment egy jó 20kg rám...szóvá nem tette azt mondja tetszik a kerek fenekem neki,azt azért hozzá teszem h az az is volt.nem vagyok sztem most sem ultra kövér de azért látszik h sokat híztam.a melleim miatt aránylag terül rajtam de azért mégis csak látszik h híztam.szóva nem teszi sőt megkérte a kezem 4hónapja és a jövőt emlegeti h mostmár velem öregszik mmeg a gyerekek mellett akik majd jönnek.mi a véleményetek?baj lehet ez neki?nagyon félek h elhagy egy vékony nőért.amikor összejöttünk akkor sem voltam vékony.
2009. aug. 1. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy szeret,mert nem kérte volna meg a kezed:)

És nem beszélne a közös jövőről sem,ha nem igy gondolná!!

Ő téged választott,és ugy szeret,ahogy vagy:)

NYUGI!!:DÖrülj neki...

És legyetek boldogok!

2009. aug. 1. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
boldog vagyok,de azért lassan tudom feldogozni azt a plussz 20kilót...:s nagyon félek h fog keresni egy vékonyabb lányt
2009. aug. 1. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy nem fog keresni egy másik lányt!!!Én ezen nem is aggódnék!Ő igy szeret...ha vékony lennél,számára már nem te vagy...valamilyen szinten!

És ne görcsölj a kilókon,mert igy nem leszel boldog,ha mindig ezen görcsölsz!

Első voltam

2009. aug. 1. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem a külsőségek állnak a párodnál az első helyen, akkor semmi gond. Hiába vagyok 170 cm és 57 kg két gyerek után 40 évesen, a férjem szerint még így is van mit leadnom, és mutogatja a modellek képeit, hogy na, majd ha ilyen leszek....Az ő plussz 30 kilójáról nem beszélünk...
2009. aug. 1. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
ha igazán szeret márpedig akiet leirtál azokbol erre következtettek..:)akr igy szeret ahogy vagy..egy vékonyabb nő lehet h megnézi őket mnt minden pasi, a hűség nem vkság..de elhagynni nem fog..veled akarja folytatni az életét hisz megkérte a kezed..:)nem tette volna ha honapok mulva elhagy..ugyh sok boldogságo kivánok nektek:)
2009. aug. 1. 23:32
 6/9 A kérdező kommentje:
zavar...ha megnéz egy vékonyabb lányt :s félek nagyon...ha az én párom mutogatná az újságokba a modelleket h majd ha ilyen leszel te is...azt hiszem addig is élne...
2009. aug. 2. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ha te ennyire elégedetlen vagy az alakoddal, fogyókúrázz a saját érdekedben, mert ez a fajta kisebbségi komplexus, ami a tested el nem fogadása miatt alakult ki, akár tönkre is teheti a kapcsolatotokat!

szóval elő a kocogással, és egészséges kaják!

Hajrá, nektek!

2009. aug. 2. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:

az egyik nagon okos hozzászólóhoz mondanék vmit: ha a modellek képeit mutogatja abunk*ója, akkor te is szerezz be egy két jó pasis képet és te is hasonlítgathatsz!

csajok ne legyetek már ennyire bénák!

2009. aug. 2. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
az utoló elötti írónak üzenem azt h hiába az egészséges kajálás meg a koplalás,ahogy írtam hormonzavarom lett!!!!
2009. aug. 3. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!