Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bryannn kérdése:
Szerintetek mennyi idő kell egy nőnek, hogy lezárja a korábbi kapcsolatát önmagában?
Figyelt kérdés
Mi játszódik le ilyenkor egy nő fejében? Miért nem tud simán egy új kapcsolatba belelépni, amelyben jól érzi magát?2012. szept. 21. 18:27
1/2 anonim válasza:
Nekem masfel evbe telt. Mit ereztem. Elso fazisban szerettem es megoritett a tudat, hogy o megcsalt, azt mondtam magamnak, hogy nekem sosem kell mas. Masodik fazisban megkerdeztem magamtol, hogy en vagyok ilyen hulye, hogy olyan pasi miatt szenvedek, aki meg sem erdemel es viselkedni sem tud. Harmadik fazis, teljesen kozombos lett es nevettem a naivitasomon.
2/2 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ, és mindenekelőtt egyénenként mást. Egy hosszú, mély kapcsolat lezárása hónapokig is tarthat, de egy könnyedebben hamar túlteszi magát az ember. Én az előző kapcsolatomon kb. 3 hónap alatt jutottam túl.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!