Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éve vagyok együtt a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve vagyok együtt a barátnőmmel és most derült ki, hogy az első évben mással is járt! Ti folytatnátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A részletek: A barátnőmmel már eleve úgy jöttem össze, hogy ő még egy másik hosszú kapcsolatból lépett ki. Az első év távkapcsolatban zajlott, mert ő küfüldön tanult. Addig velem és az állítólagos exével is tartotta a kapcsolatot, majd mikor egy-két hétre hazajött, párhuzamosan vele és velem is volt. Mikor véglegesen hazajött akkor döntött mellettem. Én erről semmit se tudtam, most derült ki az egész. Azt mondja, hogy azért csinált így, mert képtelen volt dönteni.

Megviselt ez az egész, mert boldog vagyok mellete, nagyon jól kijöttünk mindig is. Állítólag nagyon megbánta, de hozzátette, hogy ez kellett ahoz, hogy rájöjjön, hogy tényleg engem akar. Alapvetően tényleg rendes lány, akire nem jellemző az ilyesmi, hogy több vasat tart a tűzbe. Ezért is döbbentem meg. Mit tegyek szerintetek? Maradjak vele, vagy hagyjam ott?

Hiszen ez az egész évekkel ezelött történt, és azóta nagyon jó volt a kapcsolatunk, de mégis hihetelen, hogy ezt csinálta.

2009. aug. 1. 14:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
59%

Én nem dobnám ki.

Olyan ritka dolog, hogy két ember összepasszol.

És bizony sokunkkal megesik, hogy ha rövid ideig is, de több vasat tartunk a tűzben, mégha csak gondolatilag is.

Ha azóta a kapcsolat óta nincs senkije szerintem megbocsátható.

2009. aug. 2. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem tartsd meg évekkel ezelött volt :)

Ez van Szprályt :D

2009. aug. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!