Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16-18 éves lányok! A pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 éves lányok! A pasitok elenged titeket szórakozni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nyugodtan mehettek bulizni, strandolni, szórakozni nélküle, és nem szól ellene egy rossz szót se? Mi szinte sehova nem járunk egymás nélkül, pedig bízunk egymásban, de mégsem engedjük el egymást discoba, meg ilyen helyekre. Csak ketten megyünk vagy társasággal, de mindig ott van velünk a másik. Ez nem zavaró, mert nem is nagyon vágyunk arra hogy lerázzuk a másikat, csak kiváncsi vagyok hogy más kapcsolatban hogy működik ez?
2009. júl. 31. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
én 18 éves vagyok a pasim 19. sehova nem járunk, amikor mondom neki h megyek strandra akkor húzza a száját, nem járunk sehova, nem enged el bulizni, szal ez nálunk is így van.. és 2 éve vagyunk együtt (jah ő most bulizik mert Én elengedtem..)
2009. júl. 31. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
nélküle voltam fesztiválozni. amúgy mi az hogy 'elenged'? nem egymás szülei vagyunk, könyörgöm...
2009. júl. 31. 22:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen ez így van de azért valami joga van a két félnek beleszólni ilyen dolgokba egy párkapcsolatban... Ez az én véleményem
2009. júl. 31. 22:34
 4/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, a pasimmal nem problémázunk nagyon ilyenen. Oda megy ahová akar és én is oda mek ahová akkarok.Jó elismerem néha nem tetszik neki ha nem vele vok hanem inkább elmek a b.nöimmel valahová. de nem szól mert tudja hogy én sem szólok bele az ő dolgába. Próbáljatok meg néha egymás nélkül. Legalább hogy mien érzés.Persze ha valahol nincs bizalom akk ott már nem könnyűűű!!!!
2009. júl. 31. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, nincs joga beleszólni hogy hova megyek, ahogy nekem sincs jogom megtiltani neki ha el akar menni szórakozni a haverokkal. Ha meg nem bízunk annyira egymásban hogy elengedjük akkor semmi értelme a kapcsolatnak. Szerintem. Nálunk ez sosem volt gond. A barátom nem nagyon szeret bulizni így én nélküle járok. Néha azért ő is elmegy, most például nyaralni van külföldön. Semmi gond ezzel. Ennyi szabadság kell.
2009. júl. 31. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Én mindig elengedem a barátnőm, miért ne engedném, nem vagyunk összeláncolva, nem is az apja vagyok, és természetesen megbízunk egymásban.

18L,18F

2009. aug. 1. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Még jó h elenged. sőt még néha Ő is jön. nagyon szeretek koncertezni és ha Ő is ott van még jobb :)
2009. aug. 1. 14:13
 8/10 anonim válasza:
Mi 2 éve vagyunk együtt. 1szer volt olyan, hogy elmentünk egymás nélkül bulizni. Én egész este csak arra gondoltam, hogy most ő mit csinálhat. Egyszer csak csörgött a telóm, és ő is ugyan így érzett. Megbízunk egymásban, de nem szeretünk egymás nélkül lenni. :)
2009. aug. 1. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
elengedne,de nincs rá szükségem hogy nélküle menjek el...ha megbíztok egymásban,akkor?:)
2009. aug. 1. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 18 éves fiú vagyok és húzom a szám miatta, de elengedem szinte mindenhová.
2009. aug. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!