Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párodtól olyan ajándékot kaptál, amit egyszer már az ex-partnerének ajándékozott, aki hordta, és aztán visszaadta?
Nem tudom. Te mit tettél?
Nem esne valami túl jól az biztos :S De főleg a párodnak extra gáz most.
Nem feltétlenül kell kiborulni rajta, ha tényleg szép dolog, lehet, azért adta csak neked, mert tudta, hogy örülnél neki. Másra úgyse lett volna jó, mit csináljon vele, hagyja, hogy ott rozsdásodjon a fiókban?
Én egyszer azt csináltam, hogy ugyanazt a dolgot vettem a barátnőmnek meg a egy régi exbarátnőmnek, akivel azóta jó barátok vagyunk, a szülinapjára, egy pontosan ugyanolyan táskát, de nem lustaságból, hanem mert tudtam, hogy ez pont olyan, aminek mindketten nagyon örülnének. És tényleg mindketten odavoltak érte. Az infót azért persze nem kötöttem az orrukra.
én visszaadnám neki, hogy adja a következőnek... :)
jó, amúgy nem dobnám ki, de nagyon bunkó dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!