Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
én személy szerint nem, és benned is a bizonytalanságot érzem, és az nem jó, ha már az elején bizonytalan vagy
de ha úgy látod, h egy próbát megérne, akkor vágj bele
"a volt barátnője, aki nem is igazán volt barátnő csak induló kapcsolat volt az is 4 hónapos terhes tőle"
Nekem ez az, ami nem tetszik.
Honnan tudhatnád, hogy Rólad mit mond utólag?
"Nem is volt igazán a barátnőm."
Ez hogy esne?
Nemrég olvastam itt egy kérdést, hogy egy nő mit tegyen, ha le akarja koptatni a fiúja gyerekének az anyját, aki nem érti, miért nem tűnik el az életükből örökre, mikor "nem is volt a barátnője", csak babát szült neki....
Namost itt komoly gondok vannak a világképpel.
"1 hónapig tartott a románc, de nem beszéltek meg semmi komolyat."
Hát ez az! Mi a komoly akkor az ő szótárában?
Annál komolyabbat nem tudok, hogy románc van és lefekszenek, és baba lesz.
"nem akarok belemenni, mert én sem így látom, de ezt tényleg kár most boncolgatni"
Szerintem meg pont ez a gázos pont, ami miatt nem kéne belemenni ilyen kapcsolatba. Így gondolkodó partnertől lehet a legnagyobb sérülést összeszedni, pont ezen gondolkodásmódja miatt. Azért ezt boncolgatom. De mivel már érted, mit mondok, tényleg nem kell tovább boncolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!