Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Fontos! Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fontos! Teljesen ki vagyok készülve!

Figyelt kérdés

Van egy oszt.társam..

Szerelmes belém. ( tőle tudom. )

Elhívott tavaly fagyizni ( gondoltam nem veszthetek semmit, ha jobban megismerem, nem esetem, mint pasi, és másba is vagyok szerelmes, de azt hittem barátok lehetünk. )

Amikor találkoztunk folyton csak magáról beszélt, egy szót se kérdezett rólam, engem még beszélni se hagyott.. Na akkor döntöttem el, hogy nem nagyon leszünk jó viszonyba.

Elmondtam neki, hogy Bár nincs senkim, de nem akarok tőle semmit, se most se soha. ! Azt hittem megértette.. De annyira idegesít, hogy a suliba folyton bámul, úgy ül, hogy lásson és követ a suliban is bárhová megyek a barátnőimmel.

Először fel se tűnt, nem szoktam figyelgetni, hogy mit csinál..

Elmondtam neki milliószor szépen, hogy zavar.

De nem érti azt mondja, "Nem tudja miről beszélek".

Most mit csináljak? Mindig próbálok normálisan viselkedni vele, de van, hogy elküldöm a fenébe, mert egyszerűen nem ért a szép szóbóp...

17/L vagyok.. ő 16/F.

2012. szept. 16. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Pasizz be! Abból értenie kell...
2012. szept. 16. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit csinálni.Szerelmes beléd.A szíve irányítja meg a hormonjai nem az esze.Nézz keresztül rajta.Amíg nem csinál semmi gázosabbat(zaklatás,bántalmazás, kukkolás)addig sz@rd le.Szólhatsz pl az osztályfőnöködnek,igazgatónak vagy a szüleidnek,de azzal csak össze törnéd a lelkivilágát.

Egy időben én is nagyon szerettem egy lányt aki keresztül nézett rajtam.Én is mindig követtem(nem vett észre).Aztán leszálltam róla miután ráébredtem,hogy nem csak ő van a világon.De tudtam,hogy ha szólna valakinek akkor összeroppannék lelkileg a szégyentől.De ha tényleg elkezd zaklatni úgy ahogy fönt is leírtam azonnal szólj valakinek.

2012. szept. 16. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Egyébként mióta követ téged?

Én kb 3 hétig voltam így egy lánnyal.

2012. szept. 16. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
kb 2 hete vettem észre
2012. szept. 16. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor lassan le fog szakadni rólad.Ha nem és tovább fajul.Mármint zaklat akkor szólj valakinek.
2012. szept. 17. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
De az is lehet,hogy a bugyidal beéri egy életre XD
2012. szept. 17. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Na persze, az kellene a fejének :D

Szegényt azért sajnálom...

Nagyon gyerekes...

16 éves, de kb 5 éves szinten van (videó játékok, azok az animés mesék meg mit tudom én micsodák.. ) Meg azzal csesztetik, hogy b uzi.. Ha szerelmes belém, valszínű nem, de lehet, hogy az csak álca :D

2012. szept. 17. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!