Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja vagyunk együtt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja vagyunk együtt, és kicsit úgy érzem, hogy nem kapom meg tőle a szeretetet teljes mértékben. Egyáltalán nem érvényesül az azt kapok, amit adok elv. Mit kell tennem? 16/L

Figyelt kérdés
tegnap is fenn voltunk a városban,és még a barátnőm szerint is úgy tűnt,mintha együtt se lennénk... ma megfogom vele ezt beszélni,mert tudom,hogy nekem kell a szeretet,és kimutatva is .. nem is tudom,hogy vajon azért nem mutatja ki,mert alapból ilyen,vagy mert fél hogy csalódik?( előttem volt egy éves kapcsolata,a csaj dobta,és akkor nagyon padlónvolt) de könyörgök.. nem minden lány ilyen.. egyszerűen nem hagyja,hogy belészeressek,mert így is a meló miatt 2-3-4 naponta találkozunk,és nem érzem hogy kialakult volna köztünk az a szoros kötött kapcsolat,amit elvileg szerelemnek neveznek.. hogyan mondjam el neki ma ezt az egészet..nem akarok problémázni,mert tök jól megértjük egymást mindenben,de ez most bekavart.. és el akarom neki mondani,mielőtt felőrlöm magam..
2009. júl. 31. 10:14
 1/6 A kérdező kommentje:
tudom,hogy képes lennék beleszeretni,csak engednie kellene..
2009. júl. 31. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele. mindkettő benne van: valószínűleg amúgy sem egy nagy érzelmeskedő típus meg ugye a másik lányban való csalódás. csak vigyázz nehogy úgy érezze hogy rázúdítod az érzéseidet és menekülőre fogja utána. szóval csak óvatosan, meg lassanként adagold, beszélgess vele sokat egyre komolyabb dolgokról egy idő után meg fog nyílni meglátod. nekem is pont ilyen volt a párom az elején, de aztán megváltozott. ez az egyik verzió, az optimista. a másik, pesszimista verzió az hogy ha 3 hónap után nem vagytok eszementül boldogok együtt akkor már nem is valószínű hogy lesztek, gondolkodj el hogy érdemes-e időt és fáradtságot pazarolni rá ha ő így viselkedik. hát egy beszélgetést még mindenképpen megér a dolog.
2009. júl. 31. 10:23
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! igen,biztos hogy megér egy beszélgetést,egyáltalán nem akarom hogy a szakítás felé vegye irányát az egész..
2009. júl. 31. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, én is hasonló szituban voltam, nálunk szakítás lett. első hónap teljesen jó volt, láttam h szeret, 2. hónapban viszont kb. ugyanez volt a helyzet mint nálatok. igaz mi egy héten 2x ha találkoztunk melo, meg távolság miatt. ott is volt egy excsaj akit el akart felejteni, azt sikerült is, csak irántam múlt el amit első hónapban érzett.. 2 hónap után szakítás lett..:(
2009. júl. 31. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
de itt igazából nem a csajjal van a gond,mert őt elfelejtette látom rajta. hanem azzal,hogy nincs időnk összecsiszolódni úgymond... augusztusban vége a melónak,és kíváncsi vagyok lesz-e változás.. de most elég rossz...
2009. júl. 31. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
hát remélem sikerül. mondjuk így h keveset vagytok együtt mg jobban kellene h oda legyen érted amikor együtt vagytok. remélem nem az van nálatok mint nálunk, hogy elvesztette az érdeklődését feléd. mert akkor mind1 az egésznek minden..:( de sok sikert, remélem rendbejön ;)2. voltam.
2009. júl. 31. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!