Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már sosem fogok helyre jönni?
Figyelt kérdés
Mi a fenét csináljak?5 percenként síró görcseim vannak,belül olyan mint ha kihalt volna belőlem valami,eszméletlenül fáj,vérzik a szívem.Ilyen nyomorultul még sosem éreztem magam.Legszívesebben meghalnék.Már hétfőtől ezt érzem,és egyre rosszabb.Iszonyatosan szeretem de ő szakított velem.S soha nem fogom már vissza kapni.Megölt bennem valami.2012. szept. 15. 20:46
1/14 anonim válasza:
idővel minden jobb lesz :D meglátod :P
2/14 anonim válasza:
Remélem lány vagy de kicsit még akkor is túlzás 5 percenként bőgni
4/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
Ha ciki ha nem ciki csak sírni tudok ;(
2012. szept. 15. 20:52
5/14 anonim válasza:
Túl leszel rajta. 4 évvel ezelőtt én is pontosan ilyen szituban voltam már anyuék is szóltak hogy kicsit össze kellene magam szedni. Élni nem volt kedvem, egész nap a szobában ültem, sírtam, nem ettem, volt hogy nem is aludtam. Azt hittem vége az életemnek. De még mindig itt vagyok. :) Nehéz lesz de túl fogod élni. Halálra meg ne is gondolj!!! Nekem van ismerősöm aki megtette. Biztos vagyok benne hogy ő is megbánta már (bocsi de nem tudok róla múltidőben beszélni). Fel a fejjel, az amit megölt benned, majd valaki újraéleszti! Túl lehet élni, csomó példa van erre. Kitartás!
6/14 anonim válasza:
Ne keresd semmi kép!!! Ő fog majd jelentkezni meglátod!!!
8/14 A kérdező kommentje:
Nem fog keresni.Tudom és érzem ;(
Hónapokig szenvedni?Addigra bele is halok ebbe a fájdalomba :( 4 napja nem ettem,és nem is fogok
2012. szept. 15. 21:32
9/14 anonim válasza:
Egy férfi ( és persze nő sem :) ) ér annyit, hogy ennyire magad alá kerülj miatta! Mennyi ideig tartott? Hány évesek vagytok?
10/14 anonim válasza:
Én is átéltem már ezt, tudom jól mit érzel. :(
Most is ugyanezt érzem, de nem szakítás miatt, hanem mert külföldre ment a párom jó hosszú időre. Egyfolytában sírógörcsöm van, mert annyira hiányzik, és legkevesebb 1 hónapig nem látom, hacsak nem többet!! Ez iszonyú nehéz! :((
Én azt tanácsolom, hogy mivel szakítottatok próbáld meg azt, hogy keresel mást, mert ezzel könnyebben tudod majd túltenni magad az egészen, randizgassál és szórakozzál és igyál! Segíteni fog! Én rájöttem hogy ezek segítenek. Semmiképp ne zárkózz be! Ismerkedj pasikkal! Új szerelem segít majd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!