Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért figyel engem?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nem jöttünk össze. Ezt úgy értsd,ahogy leírtam. Szerettem volna,de rájöttem,h ő nem akar,így magamtól mondtam le róla,mielőtt elutasíthatott volna.

Azóta azt vettem észre,hogy figyel,

Mivel osztálytársak vagyunk a gimiben,gyakran találkozunk,ilyenkor mindig köszön nekem. Néha integet is. Órán meg folyton hátrabámul,és a tekintetem keresi,én meg elfordulok. Meg ha pl. egy haverommal beszélgetek,volt hogy odajött és elkezdett velünk beszélgetni,de aztán leráztuk. Meg ha ott vagyok bárhol vele egy légtérben,mindig azt érzem,hogy figyel. De most mi van? Mi olyan érdekes bennem?

2012. szept. 15. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Tetszel neki! Nem egyértelmű? Ez nem olyan mint a cigi, hogy le tudsz szokni róla! Nem tehet róla, így érez és kész! Mondd meg neki, hogy te mit érzel iránta, de kedvesen!
2012. szept. 15. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Van valami,amivel felkeltetted az érdeklődést. Talán az,hogy ilyen könnyen lemondtál róla ,nem tudom. Nem biztos,h tetszel neki,de az viszont egész biztos,hogy valami van benned ami érdekli,és nem hagyja nyugodni a kíváncsiság.
2012. szept. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!