Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményetek? Csak őszintén!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek? Csak őszintén!

Figyelt kérdés
26 vagyok.bnőm 17.Együtt vagyunk másfél éve.Együtt lakunk 9 hónapja és el is jegyeztem 4 hónapja(csak összetartozász szimbolizál egyelőre esküvő nem lehet)ő sem egy bulizós discózós csavargós tipus én sem.Kimozdulunk de nem ilyen igénytelen discókba.Véleményetek szerint helyes h vele akarok mostmár maradni?És ez h ilyen fiatal?
2009. júl. 31. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Szia,

9 év van köztetek, elég sok, mivel a párod 17 éves csak. DE ha a barátnőd a koránál érettebb, akkor nagy az esély, hogy együtt fogtok maradni, és élhettek boldogan.

Csak az a helyzet, hogy nagyon sok tini, aki fiatalon leköti magát, később "élni" akar. A párod lehet, hogy kivétel, de hallani ezt-azt.

A szülők mit szólnak hozzátok? Te dolgozol? A párod tanul?

Mert nehogy később baj legyen, ha a lány tovább akar tanulni - ne adj isten egy másik városban.

Drukkolok nektek!

Mimi 27 L

2009. júl. 31. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

tényleg fiatal, de ha szereted hát szeresd csak :D úgyse tudsz mit tenni és nem is kell! legyetek boldogok amíg csak tudtok! Ha már feled lakik és ott van az a gyűrű is akkor a bnőd is szeret! hát lenne ennél lényegesebb egy kapcsolatba?!?!?

szeressétek egymást és legyetek boldogok :D

19/L

2009. júl. 31. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyetértek az első hozzászolóval! Amit leírt tökéletesen igaz.
2009. júl. 31. 08:47
 4/7 A kérdező kommentje:
mindkettőnk szülei elfogadták a másikat sőt a családtagok is.jól megvagyunk.nem én vtam az első neki volt 1-2 fiú az életében.a sors megtanította neki mi az élet és nem az a mai 17éves hisztis gyerekes lány mint sok ilyen idős tini.érettebb a koránál.tanul én pedig dolgozok. A KÉSŐBBIEKBEN vagy levelezőn akar tanulni vagy együtt elköltözni oda ahol a fősuli lesz.
2009. júl. 31. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

16 éves vagyok, és szintén 1,5 éve vagyok együtt a barátommal, nagyon imádom, szeretem, de nem vállalnám be hogy az egész életemet vele élem le...

Nagyon sok olyan nőt hallottam már, aki hozzáment a férjéhez, szült neki 2 gyereket és csalja a férjét.. és a szeretőjével sokan jobban érzi magát, de nem meri otthagyni a családját... és mindezt csakazért mert nem tudta kiélni magát fiatalkorában, és hozzáment az első komoly barátjához.

Igaz nem tudtam válaszolni a kérdésedre, hogy helyes-e vagy sem, de ezen gondolkozz el szerintem..

és HAJRÁ NEKTEK!!:)

2009. júl. 31. 08:52
 6/7 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az első neki...nem is a második de ezt már írtam...
2009. júl. 31. 08:53
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
iigen-igen látom, csak akkor én még a kis szövegemet írtam:D
2009. júl. 31. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!