Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják a fiúk, hogy a természetes lányokat szeretik, akkor miért a ribancok kellenek nekik?
vagy ha van egy normális barátnője miért csalja meg egy ribivel?
nem akarok általánosítani,de mindenhonnan ezt hallom/látom..
mert ez szembeötlő, hírértéke van, hatásvadász, erről beszélnek, nyilvánosságra kerül, lehet miről csámcsogni a gangon
más emberek meg nem a kirakatban élik az életüket, nem feltűnőek, ettől még nincsenek kevesebben
Amúgy a fiúknak tényleg a természetes lányok kellenek. A "ribik" csak szórakozásból kell nekik. Mert tudod, őket könnyű megszerezni és a fiúk híresek a "vadászásról". És ezzel a módszerrel növekedik az önbizalmuk is. Meg hát természetesen, tudnak büszkélkedni a haverjaiknak, hogy "nekem már volt vele dolgom" " meg ez a csaj olyan...".
Ha meg állandóan megcsalja a barátnőjét, akkor 1. nem szereti 2. Benne van a vérében a kalandvágy.
hát igen 4. jól írja!
Attól h valaki mindig csinos szépen öltözik festi magát minimálisan meg eljár szórakozni és jól néz ki attól még nem rib@nc.
A nők minden olyan nőt rib@ncnak hívnak akikkel összejön az a pasi akik velük nem.
egy szóval nem írtam hogy azért lenne ribanc, mert jól néz ki ,hanem mert kb minden 2.pasira rámászik..
nem vagyok hülye,tudom mi a ribanc,nem tudom mit kell okoskodni amikor szó se vlt ilyenről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!