Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondják a fiúk, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják a fiúk, hogy a természetes lányokat szeretik, akkor miért a ribancok kellenek nekik?

Figyelt kérdés

vagy ha van egy normális barátnője miért csalja meg egy ribivel?

nem akarok általánosítani,de mindenhonnan ezt hallom/látom..

2012. szept. 15. 18:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Mert számotokra nem az a ribanc, aki valóban az, hanem aki népszerűbb a pasiknál, mint ti.
2012. szept. 15. 18:18
 2/24 A kérdező kommentje:
most nem rólam van szó..
2012. szept. 15. 18:19
 3/24 anonim ***** válasza:

mert ez szembeötlő, hírértéke van, hatásvadász, erről beszélnek, nyilvánosságra kerül, lehet miről csámcsogni a gangon

más emberek meg nem a kirakatban élik az életüket, nem feltűnőek, ettől még nincsenek kevesebben

2012. szept. 15. 18:19
 4/24 anonim ***** válasza:

Amúgy a fiúknak tényleg a természetes lányok kellenek. A "ribik" csak szórakozásból kell nekik. Mert tudod, őket könnyű megszerezni és a fiúk híresek a "vadászásról". És ezzel a módszerrel növekedik az önbizalmuk is. Meg hát természetesen, tudnak büszkélkedni a haverjaiknak, hogy "nekem már volt vele dolgom" " meg ez a csaj olyan...".

Ha meg állandóan megcsalja a barátnőjét, akkor 1. nem szereti 2. Benne van a vérében a kalandvágy.

2012. szept. 15. 18:27
 5/24 anonim ***** válasza:
64%
Sztem először meg kellene nézni a szótárban, h mit jelent a "ribanc" szó! Attól, h valaki jól öltözködik és oda figyel magára, nem biztos, h bunkó és beképzelt, ahogy egyesek értelmezik a "ribanc"-ot! A természetes szépség nem csak az ha a pattanásos bőrt nem kenik le alapozóval, és nincsenek kifestve stb. A természetes szépséget sminkeléssel is ki lehet EMELNI! Mert ha valaki sminkel, az nem azt jelenti h nem is természetes!
2012. szept. 15. 18:28
 6/24 anonim ***** válasza:
53%

hát igen 4. jól írja!

Attól h valaki mindig csinos szépen öltözik festi magát minimálisan meg eljár szórakozni és jól néz ki attól még nem rib@nc.

A nők minden olyan nőt rib@ncnak hívnak akikkel összejön az a pasi akik velük nem.

2012. szept. 15. 18:44
 7/24 A kérdező kommentje:

egy szóval nem írtam hogy azért lenne ribanc, mert jól néz ki ,hanem mert kb minden 2.pasira rámászik..

nem vagyok hülye,tudom mi a ribanc,nem tudom mit kell okoskodni amikor szó se vlt ilyenről

2012. szept. 15. 18:53
 8/24 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi vagyok , hogy miért jönnek össze a fiuk a ribancokkal. van olyan ismerősöm aki igy mutatkozott be h szia xy vagyok és szét van k.rva a pin.ám .:o és mégis a fiuknak ő kell, elmondja mindenkinek h a pl a parkba beleült vkinek az ölébe stb... nem is értem mért mondja el a haverjainak akik persze másnak is elmondják nagyon szánalmas,
2012. szept. 15. 18:53
 9/24 anonim ***** válasza:
meg bevallja h ro.ly.tosra van bas.szva a pin.ája.. -nagyon durva miket meg tudtam a csajról :O.O és még igy is jócsajnak tartják a fiú
2012. szept. 15. 18:55
 10/24 A kérdező kommentje:
erről beszélek..szánalom
2012. szept. 15. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!