Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez célzás lenne, és komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez célzás lenne, és komolyan gondolta? Vagy csak ugy mondta?

Figyelt kérdés
van egy srác,régen a sulinkba járt akkor még nem is ismertem csak a nevét tudtam.volt 2 hónapja a barátnömnél a ballagási osztálybulink ott volt a srác is pár haverjával mivel barátnöm pasijának a haverja, akkor beszélgettünk tök jó fej.azóta párszor beszéltem vele msn-en,ma rámirt.elkezdtünk beszélgetni... mondta hogy neki nincs barátnöje énmeg mondtam neki h biztos tapadnak rá a jó csajok mert jól néz ki... ö is mondta nekem hogy nézte myvipne a képeimet és tök jó csaj vagyok..ez most célzás lett volna hogy járna velem?? mert ugye neki sincs barátnöje nekem sincs pasim...vagy csak szivat,mert éppen lehet ott volt egy haverja??
2009. júl. 30. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nem hinném h szivat, de ne vedd 100ra h akar vmit, mert miis megmondjuk más pasikra h jól néznek ki, mégsem járnánk minddel nemigaz?? mindenesetre jó pont h tetszel neki és egy próbát mindenképp megér
2009. júl. 30. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a helyedben rákérdeztem volna, hogy szabadidejében mindig a te Myvip-es képeidet nézegeti-e.. És ha elpirult volna, akkor most tudnád a választ..

Lassan, barátilag kell megközelíteni, szerintem úgy nem veszíthetsz semmit..

(23/F)

KG

(A kérdezők értékeljék a válaszaim)

2009. júl. 31. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!