Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e kisebb fiúval foglalkozni 15 évesen? Hogyan közeledhetnék hozzá?
15 éves lány vagyok, idén végeztem a 9. osztályt. Egy 2 napos kirándulás alatt elkezdtem vonzódni egy 8-at most végzett fiúhoz. Ahogy a fiú szobatársai elmondták, ezt ő is viszonozza, csak fél kezdeményezni. Hogy őszinte legyek magamat koromhoz képest érettnek tartom, viszont érzelmileg hihetetlenül gyerekes vagyok, s talán régimódi is. Itt a gyerekest nem úgy értem, hogy ha tetszik egy fiú, odamegyek hozzá és cukin elkezdek vele beszélgetni, s el is mondom neki, hanem úgy, hogy zavarba jövök, kerülöm, próbálok úgy tenni, mintha nem is lenne semmi, és ez az egész ösztönösen jön... Ő pedig gyerekes mindkét értelemben, hozzám hasonlóan, viszont csak 3 hónappal fiatalabb tőlem.
Kezdeményezhetek nála, vagy mégis hogyan közeledhetnék hozzá? ( A kirándulás során egyszerű volt neki is, nekem is, viszont most szégyelném felhívni, vagy ráírni.)
És végül szeretném ha elnéznétek a fogalmazási, esetleg helyesírási hibáimat.
Miért van az, hogy mindegyik 15 éves lány saját bevallása szerint érettebb a koránál?
No mindegy.. szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz, ráírhatsz, aztán majd alakul. :) 3hónap az semmi.
Előző:
Egyszerűen annak tartom magam, mikor a velem egykorúakra gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!