Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet összejönni egy lánnyal, mi a legcélravezetőbb?
Szerintem a legtöbb csajt elijeszti, ha a fiú 1-2 találkozás után szerelmet vall, kivéve a gyerekes, vagy épp szeretethiányosakat.
A legjobb, ha a találkozás során igyeksszel egy romantikus helyzetet teremteni, amikor megkérdezed tőle, hogy szeretne-e veled lenni, majd ezután megcsókolod, persze csak ha a válasz kedvező számodra.:)
Legcélravezetőbb semmiképpen sem a szerelmet vallás ezt felejtsd el. Bár ez mondjuk attól is függ hány éves vagy, mert mondjuk általánosban az volt a legmenőbb aki szerelmet vallott, de idősebben ez kicsit más világ.
A facebookos beszélgetések sem a legjobbak. Próbálj meg minél többször találkozni vele, egy idő után úgyis érzi, hogy bejön neked a csajszi, aztán mennek maguktól a dolgok.
Másrészt pedig arra jöttem rá hogy pont az ellenkezőjét kell csinálni minthogy szerelmet vallasz. Azt kell elérned, hogy ő sóvárogjon utánad, (vagy valljon szerelmet :D) Ezt pedig nem úgy éred el hogy kitálalod magad neki, hogy szerelmes vagy, mert az nem vonzó, a lányok is szeretnek megharcolni ezekért a dolgokért. Bókolhatsz ugyan neki meg mondhatsz szép dolgokat, de néha cukkolnod kell egy kicsit.
Valahogy úgy kell beszélned vele, mint a 8 éves kishugoddal, akit ugyan szeretsz de idegesít néha. Ha megfigyeled sokan ezt csinálják.
Viszont lehet hogy ez sem a legcélravezetőbb korotok vagy a csaj személyisége miatt (nehogy aztán megsértődjön) Ez csak egy technika amit megfigyeltem.
Aztán jól fontold meg hogy alkalmazod nehogy miattam szard el a dolgot. :D
Sok szerencsét!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!