Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? A párotok rákos, te alkalmas lennél donornak, de kiderül, hogy terhes vagy. (folyt. Lent)
Mivel vannak sajnos úgymond saját élményeim ezzel kapcsolatban, tisztában vagyok a donoros dologgal, de igen, tervezem a bővebb utánaolvasást. :) Szoktam kutatómunkát végezni, írás előtt/közben.
Nem lesz olyan egyszerű, hogy na akkor boldogan élnek, míg meg nem halnak, kicsit életszagú lesz. Jöhetnek a hurrogások, hogy plágium, meg nem illik, de minimális személyes élmény felhasználása történik, a család beleegyezésével. Magamtól meg talán nem kell engedélyt kérni.
kedves utolsó válaszoló! A férfi főszereplőm ugyanígy gondolkozik, ő nem kérné. A nő, akinek lehetősége lenne rá, ő küzd ezzel a problémával. A döntése megvan, csak a hosszas belső vívódáshoz próbálok anyagot gyűjteni úgymond. Kíváncsi vagyok, más ilyen esetben mivel küszködne.
De remélem, soha senki nem fog ilyen helyzetbe kerülni, sem férfiként, sem a párjaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!