Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan ember mint edward cullen?

Figyelt kérdés
NEM azért mert vámpír. nem is a külső. A belső. Minden fiú utálja mert ő csak egy bu*i vámpír meg csillog. FIÚK: " Nem veszitek észre hogy nem Robert pattinsonra vágyunk hanem egy kedves udvarias emberre ? Nem veszitek észre hogy ti is lehetnétek a mi "hősünk" ? miért nem veszitek észre a lényeget? :) szeretnék értelmes beszélgetést hallgatni nem edward oltását nem a személy a lényeg ... a viselkedés

2012. szept. 14. 18:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

3. vagyok..

am hány éves vagy kérdező lány? :)..

érettnek tűnsz..

csak azért kérdem.. mert kíváncsi vagyok hogy milyen korosztályban vagy :).. mert az én korosztályomból értelemeset nem találok.. ha igen.. az is csak barátként néz rám -_-.. pedig nem vagyok csúnya.. meg szoktak nézni suliban is lányok.. de nem érdekel.. mert mind csak külsőségre hajt.. és annyira elegem van belőlük -_-..

2012. szept. 14. 19:11
 12/30 A kérdező kommentje:
ISTENEM EZ MÁR IDEGESÍTŐ!!!! vonatkoztassatok már el a példától -.- szerintem pontosan tudjátok mire gondoltam ! azok írjanak akik a kérdésre válaszólnak
 13/30 A kérdező kommentje:
*o
 14/30 anonim ***** válasza:
Mókusgyilkos 10-es válaszodban marha érdekes dolgot írtál!
2012. szept. 14. 19:12
 15/30 A kérdező kommentje:
16 vagyok és igen értelmes pasikra vágyom akik megértik az érzéseket nem pedig csak állnak hogy : akkor nincs szex? o.O és ebből elég kevés tudjátok akikkel lehet beszélni is és tényleg hiányzanak ha nem látod őket :))
2012. szept. 14. 19:13
 16/30 Mókusgyilkos ***** válasza:

tessék mondjuk elolvasni a Mercy falls farkasait. [3 kötet asszem az ucsó még nincs magyarul] ez is 1 tini lánykáknak való cucc érdekes módon 20 éves kan létemre végig olvastam [az 1-2. könyvet lévén a 3. ugye nem volt / nincs magyarul] és szerettem is vannak benne jó karakterek az írás stílusa is jó és ahol ált. a romantikus sztorikba jön a nézőnek / olvasónak IS kínos "fordulat" ami miatt össze kapnak és/vagy nem lehetnek együtt akkor itt vki átváltozik farkassá [nem plüss kutyává mint a twilgihtban :D] és ez így teljesen jó :).

van igazi konfliktus nem csak vmi mondvacsinált marhaság és habár ebbe is vannak olykor hülyeségek de így is ütötte a szintet.

2012. szept. 14. 19:14
 17/30 A kérdező kommentje:
jólvan de tényleg nem az ember a példa .. a lényeg hogy nincs már elég értelmes normális fiúk.
2012. szept. 14. 19:15
 18/30 Mókusgyilkos ***** válasza:

oké válaszolok: igen vannak még olyanok. :D

de amilyen pasikra te gondolsz és amilyen Edward az 2 külön fogalom :D

pl a Shiver férfi főszereplője abszolúte korrekt ő sincs teljesen kidolgozva a műfaji követelmény okán de azért elég nagy gonddal lett összerakva.

külön érdekessége a könyvnek h váltakozik h épp kinek a szemszögéből látjuk a történéseket "fejezetenként" más-más szereplő "szólal meg" így a gondolkodásukat is tökéletesen megismerjük iszonyat jól [a stílushoz és ahhoz mérten h azért mégse 1 trónok harca szintű cucc] meg lett írva.

2012. szept. 14. 19:18
 19/30 MadameViciouse ***** válasza:

Mert sok fiú csak a farkára hallgat.

De ne általánosíts,vannak még romantikus,szerető férfiak is :)

2012. szept. 14. 19:20
 20/30 Mókusgyilkos ***** válasza:
a magyar nem használ többes számot ha csak utal arra h itt bizony többről van szó. -> "nincs már elég értelmes fiú." lesz az :) de amúgy van max eddig nem volt szerencséd. meg kevésbé normálisak is persze.
2012. szept. 14. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!