Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan ember mint edward cullen?
3. vagyok..
am hány éves vagy kérdező lány? :)..
érettnek tűnsz..
csak azért kérdem.. mert kíváncsi vagyok hogy milyen korosztályban vagy :).. mert az én korosztályomból értelemeset nem találok.. ha igen.. az is csak barátként néz rám -_-.. pedig nem vagyok csúnya.. meg szoktak nézni suliban is lányok.. de nem érdekel.. mert mind csak külsőségre hajt.. és annyira elegem van belőlük -_-..
tessék mondjuk elolvasni a Mercy falls farkasait. [3 kötet asszem az ucsó még nincs magyarul] ez is 1 tini lánykáknak való cucc érdekes módon 20 éves kan létemre végig olvastam [az 1-2. könyvet lévén a 3. ugye nem volt / nincs magyarul] és szerettem is vannak benne jó karakterek az írás stílusa is jó és ahol ált. a romantikus sztorikba jön a nézőnek / olvasónak IS kínos "fordulat" ami miatt össze kapnak és/vagy nem lehetnek együtt akkor itt vki átváltozik farkassá [nem plüss kutyává mint a twilgihtban :D] és ez így teljesen jó :).
van igazi konfliktus nem csak vmi mondvacsinált marhaság és habár ebbe is vannak olykor hülyeségek de így is ütötte a szintet.
oké válaszolok: igen vannak még olyanok. :D
de amilyen pasikra te gondolsz és amilyen Edward az 2 külön fogalom :D
pl a Shiver férfi főszereplője abszolúte korrekt ő sincs teljesen kidolgozva a műfaji követelmény okán de azért elég nagy gonddal lett összerakva.
külön érdekessége a könyvnek h váltakozik h épp kinek a szemszögéből látjuk a történéseket "fejezetenként" más-más szereplő "szólal meg" így a gondolkodásukat is tökéletesen megismerjük iszonyat jól [a stílushoz és ahhoz mérten h azért mégse 1 trónok harca szintű cucc] meg lett írva.
Mert sok fiú csak a farkára hallgat.
De ne általánosíts,vannak még romantikus,szerető férfiak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!