Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok az olasz csalo es a papai no eseterol? Mi a velemenyetek rola?
Roviden a tortenet: egy olasz ferfi udvarolni kezdett egy papai lanynak. Azt allitotta, hogy anyja nemesi szarmazasu, apja uzletember, lanytestvere egy legitarsasag igazgatoja.
Teljesen a lany es annak csaladja bizalmaba ferkozott, hozzajuk is koltozott. Eloszor par szazezer forintot kert kolcson, amiket meg is adott, ez volt a beetetes resze a dolognak.
Kesobb egyre tobb penzt kezdett kolcsonkerni, mondvan, hogy a kulonbozo uzleti ugyeihez van ra szuksege. A lany neki adta meg a diakhitelet is es a zalogba adott ekszerei utan kapott penzeket, sot, a ferfi arra is ravette a csaladot, hogy masoktol kerjenek neki kolcson tobb millio forintot.
Termeszetesen csalas volt az egesz.
Nektek mi errol a velemenyetek?
Nehez ugy, mert egyik oldalrol ott van a szerelem: gondolom, a lany agyat elontotte a feniletilamin nevu ingeruletatvivo anyag (vagyis szerelmes lett), ami nyilvan elnyomja az ember gyanakvo termeszetet.
Masreszt viszont: hogy lehet, hogy senki sem kezdett el a csaladbol gyanakodni? Hogy lehet, hogy ekkora osszegeket, millios teteleket odaadnak?
Ekkora osszegeket nem ad ki az ember csak ugy a kezebol, meg akkor sem, ha ugy tunik, hogy a ferfi a lany szerelmekenet kvazi mar kezd csaladtagga valni, nem igaz?
En szemely szerint szigoru vagyok az ugyben es azt mondom, hogy a lany reszerol ehhez mar kicsit naivnak, megkockaztatom, butuskanak, tovabbmegyek: mar-mar idiotanak kell lenni. Vagy ha nem is neki (hisz o szerelmes), a csaladtagjainak inkabb.
Ugyanakkor meg: tenyleg profin fel lehet epiteni egy ilyen csalast, nagyon sok hasonlo esetrol lehet hallani, es nem tudom, hogy ki lehet-e vedeni egyaltalan.
Ti hogy velekedtek errol az egeszrol? Egy ilyen jol felepitett csalast egyszeruen nem is nagyon lehet kivedeni? A szerelem miatt tunik el a gyanakvas az emberbol? Hol huzodik a hatar az egeszseges bizalmatlansag es gyanakvas, illetve a tulzasba vitt paranoia kozott?
Ti el tudnatok magatokrol kepzelni, hogy egy ilyen csalasba aldozatkent belesodrodjatok?
(bocsanat az ekezetek hianya miatt)
Én is nemesi származású vagyok,csak éppen fiú.
Már rengeteg érdekemberrel találkoztam épp ezért megtanultam kiszűrni őket,sztem a lánynak is kapcsolnia kellett volna,hogy az ilyen dzsigolókkal vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!