Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitörlöd az exed telefonszámát a mobilodból?
Nem töröltem, most is benne van. Néha összefutunk, két-három havonta, akkor meg jól jön egy e-mail cím, telefonszám stb.
(Legutóbb is volt egy több fős találkozó, felhívtam, mert nem tudtam, hol leszünk pontosan.)
Ennyi. *vállvon*
(Az otthoni vezetékes és a saját mobilszámomon kívül semmi egyebet nem tudok fejből. Pocsék számmemóriám van, a kapukódokkal, jelszavakkal is hadilábon állok. XD)
volt akit kitöröltem volt akit nem...akit kitöröltem azt azért, mert amikor szakítottam (jogosan) neki állt k*rvázni, meg olyan dolgokat vágott a fejemhez ami nem volt valós (pl. hogy biztos nem voltam szűz....)
akiét meg nem töröltem ki azzal meg békésen váltunk el és tartjuk a kapcsit :)
N22
Először is nem értek egyet azzal, amit többen írtak, hogy ha tényleg fontos, akkor megtanulod a számát fejből. Nagyon fontos nekem a párodm, de nem tudom a számát. Igazából a sajátomat sem tudom fejből.
Amúgy volt akiét kitöröltem, volt akitől még az smsek is megvoltak. Nemrég vettem új telefont, akkor tűntek el az ilyesmik végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!