Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ha 1 éves (bonyolul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha 1 éves (bonyolult kapcsolat) után nem mutat be a férfi a szüleinek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 22:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Na jó,akkor ebben az esetben már csak egy dologról lehet szó:

Fél attól hogy az apja megdug téged

2012. szept. 13. 22:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Én hasonló cipőben jártam. Netes ismeretség, 3 évig távkapcsolat (ő járt hozzám). 1,5 év után lettem bemutatva - az okát a mai napig nem tudom...csak összeesküvés elméleteim vannak :) Azóta összeköltöztünk, együtt vagyunk (11. éve), szültem neki két gyerkőcöt. És a szülőkkel is nagyon jó a viszonyom.

Párod mit mond (ha mond valamit), miért nem mutat be a szüleinek?

2012. szept. 13. 22:53
 13/20 A kérdező kommentje:
nem kérdeztem..úgy gondolom nem nekem kell ezt mondanom...
2012. szept. 13. 22:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért egy kérdést megérne :)
2012. szept. 13. 22:58
 15/20 A kérdező kommentje:
sokszor elgondolkodok h lehet csak az időmet fecsérlem rá...meg h nem illünk össze ezt mondja mindenki szinte, plusz 15 évvel idősebb nálam:S
2012. szept. 13. 23:01
 16/20 anonim ***** válasza:

"plusz 15 évvel idősebb nálam:S"

Meg is írtad a "VÁLASZT"

Gratula hogy így rájöttél magadtól

2012. szept. 13. 23:02
 17/20 anonim ***** válasza:
De okos vagy :DD
2012. szept. 13. 23:28
 18/20 anonim válasza:
Vagy téged szégyell,vagy a szüleit.Bár tudom,ezt már írta valaki,én csak megerősítem.Nem biztos,hogy téged szégyell.Lehet,hogy valamelyik szülőjét.Kérdezgesd a szüleiről,h milyenek,milyen a kapcsolata anyukájával,milyen a kapcsolata az apukájával,milyen a szülei házassága...
2012. szept. 14. 00:08
 19/20 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

sokszor elgondolkodok h lehet csak az időmet fecsérlem rá...meg h nem illünk össze ezt mondja mindenki szinte, plusz 15 évvel idősebb nálam:S

Akkor egyértelmű. Komolytalan vagy neki, és ha igaz, hogy jól nézel ki, akkor csak azért tart, hogy mindig legyen kéznél kit megdugni. Ez sokkal kevesebb energiabefektetéssel jár mintha minden héten felszedne valakit a diszkóban, a pasik így gondolkodnak. Nos, ezért nem mutat be a szüleinek. Én se mutattam be azokat a pasijaimat, akikkel csak szexelni jártunk össze. Bocsi, de nyilvánvaló, hogy nem az eszedért van veled együtt ez a fickó:)

2012. szept. 14. 00:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat...azt hiszem sokat megtudtam! Hasznos volt bár sokat én is gondoltam és tudtam!
2012. szept. 14. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!