Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra célzott, hogy kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Barátomnak az az ötlete támadt, hogy elkezd kondizni. Megkérdeztem, miért. Válasz: valamit akarok sportolni. Neked is kéne!... Oké, nem vagyok vékony, de akkora akaraterőm és kedvem nincs, hogy sporttal lefogyjak, nekem így is jó az életem. De ezt tőle nem vártam volna... Fájt, de nem mutattam ki. Arra célzott, hogy kövér vagyok, vagy van rá vmi más magyarázat? Nem akarok vele erről beszélni... 18/L2012. szept. 13. 22:12
11/12 anonim válasza:
Jaj már... A sport jó, jókedved lesz tőle, lehet csak azért mondta, hogy sport közben is szabaduljanak fel boldogsághormonjaid : D
Oké, ez egy kicsit hülye magyarázat, de ki tudja...
12/12 anonim válasza:
Lehet csak szerette volna, ha együtt csináljátok. Ha nem tetszenél neki nem lenne veled. Én a helyedben inkább azon gondolkodnék, hogy jót akar neked és jót is tenne egy kis mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!