Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotokon lenne egy nagy pattanás, kinyomnátok neki? Mennyire zavarna titeket a pattanásos bőr?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 16:10
1/11 anonim válasza:
Engem zavar, ápolatlannak tartom.
3/11 anonim válasza:
én akármennyire is igyekszem elkerülni, még rajtam is kijönnek néha pattanások. A barátomtól meg nem várom el, hogy bőrradírral kenegesse az arcát, szóval engem nem zavar:D ahogy mondtam, sajnos nekem is van olykor, pedig sztem egy lányon sokkal cikibb:S
4/11 anonim válasza:
hát én más pattanását nemszívesen nyomogatnám. nekem ritkán van, és kevés. barátomnak néha akad, de ő meg lekezeli magának.
5/11 anonim válasza:
Én biztosan nem nyomnám ki a párom pattanását, csak akkor, ha ő maga kérne meg rá :). Pattanások sajnos még huszonévesen is bőven előjöhetnek. Szerintem nem zavaróak a pattanások, ha az illető emellett alapvetően ápolt. Arctisztítóval, bőrradírral lehet egy kicsit javítani a helyzeten, vagy a kozmetikus is segíthet. De legfőképpen: ha igazán szeretjük a párunkat, akkor szerintem nem zavarnak minket nagyon a pattanásai.
6/11 anonim válasza:
én a sajátjaimat az arcomon kinyomogatom. barátomnak is szokott lenni az arcán, de azt nem bántom, hátha nem sül el valami jól, és utána sebes lesz neki. amúgy is elég érzékeny a bőre. azokat rá bízom. engem nem zavar:) a hátán is szokott lenni néhány, azokat viszont szívesen kinyomkodom. és nem azért, mert zavar. egyszerűen szeretem ezt csinálni:D neki meg jó, mert legalább nem fájnak annyira utána.
7/11 anonim válasza:
Mi 3,5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk jó ideje.
Ha valami van, amivel nem tud elbánni, mindig szól,hogy segítsek neki, olyankor kinyomom én :)
Van, hogy körmöt is segítek vágni neki, mert piszok ügyetlen balkézzel.
Egyáltalán nem zavar, ettől nem lesz kevesebb a szememben, ahogy ő sem érzi megalázónak.
22L
8/11 anonim válasza:
Én kozmetikus vagyok, úgyhogy nálunk nincs kecmec. Kinyomom és kész. Sok nagyon csúnya bőrt látok, úgyhogy nekem 1-2 pattanás semmi
9/11 anonim válasza:
Én is kinyomom neki pedig ő nem szeretné ,de engem idegesít,hogy ott van:D
10/11 anonim válasza:
CSak akkor zavar ha rengeteg van egyébként nem, nem tehet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!