Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem? Ld lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Ld lent

Figyelt kérdés
szakítottunk a barátommal(én hoztam fel a szakítást ő meg helyeselt végig). Miután szakítottunk többször dumáltunk telón meg msn-en is, és olyan hülye szövegeket nyögött be, hogy tudom, hogy hiányzik nekem, meg (fogunk találkozni) és ezt mondta, hogy ö tudja, hogy mennyire várom a találkánkat stb... nem értem minek mond ilyeneket 19/L (barátom is 19)
2009. júl. 30. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert még mindig beléd van esve, és így próbál meg visszahódítani. Tipikus férfi viselkedés, nem bír belenyugodni, hogy vége, és inkább szenved, meg próbál téged visszaszerezni, mint hogy lezárja magában és keressen valaki mást. Szerintem hagyd a fenébe, ne foglalkozz vele.
2009. júl. 30. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
ha te már nem szereted akkor ne dumáljatok telón meg msn-en. Ha szóba állsz vele akkor Ő mindig fog reménykedni.
2009. aug. 1. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:

nálam ez forditva van, a szex miatt szakitottam barátnőmmel, és ő az aki szarságokat hoz fel nekem, meg küldözgeti a hülye számait, meg baszogat ilyen érzéseivel... akkor hol voltak a nagy érzései, mikor megkérdeztem, hogy 9 hónap után 19 éves nő létére lefeküdne e velem?

na ugye

2009. aug. 1. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, az utolsónak:

Azt ne mondd, hogy képes voltál azért dobni a barátnődet, mert nem akart veled lefeküdni 9 hónap után... valaki egy évet vár, vagy még többet. Szegény lány azért kapott kosarat, mert még nem volt felkészülve? Hát még jobban is járt így, legalább kereshet majd valakit, akinek csak akkor lesz jó vele a szex, ha már a lány is felkészült rá. Ja, és nem számít, hogy szűz volt-e, ettől függetlenül is lehet, hogy valakinek több idő kell!

A kérdezőnek meg annyit, hogy szerintem ne találkozz vele, mert tutira rád fog megint hajtani! Nagyon kellemetlen élmény, ha csak barátként találkoztok, ő meg rögtön kezdi a régi dolgait, tapi, meg minden, mintha nem is szakítottatok volna. Tapasztalatból mondom, velem is történt már ugyanilyen.

2009. aug. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!