Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mitől?
Figyelt kérdés
Komolyan nem vágom, itt vagyok egy atom nagy koleszban, és az oké hogy a kolesz előtt most is röhögnek meg társaság van, de összességében mégis olyan elszeparált minden. Már 1 hete bent lakom, de alig ismerek pár embert...most is kockulnak sokan a kolis faces csoportban. Esetem más példa, mert begyulladtak a szemeim, és ezért nem akartam ma lemenni, de tegnap is, előtte is lent voltam, hátha megismerek valami aranyos lányt, de vagy klikkek vannak, vagy nem aranyosak...2012. szept. 12. 23:47
1/7 anonim válasza:
kezdj ki amennyivel csak tudsz, egy majd csak összejön. meg aztán...ha nem aranyos, attól még adakozhat
2/7 A kérdező kommentje:
ELhatároztam hogy végigk.rom a koleszt.
2012. szept. 12. 23:55
3/7 anonim válasza:
szobatárs, csoporttársak? nem hinném h senki nincs a koliban akivel nem tudsz lógni.
4/7 A kérdező kommentje:
Szobatársam pasi. Nagyon bírom, tök jó arc, tök jó ember. De nekem nő kell! :D Most is beszéltem egyikkel neten, de érződik az a lesz@rom stílusa pedig aranyos...de inkább gép előtt ül, minthogy mondaná, hogy menjünk egyet sétálni...
2012. szept. 13. 00:07
5/7 anonim válasza:
Miért ő mondaná hogy menjetek sétálni?? Te vagy a férfi vagy mi... :-D
6/7 anonim válasza:
úgy értem h lementek szórakozni közösen, társaságban. oldottabb a hangulat, csajok előtt is jobban veszi ki magát ha látják nem egyedül lézengsz
7/7 anonim válasza:
Ez úgy megy, h fogod a szobatársadat vagy egy előző suliból maradt havert, összetelefonáltok pár szaktársat és irány bárhova. Szórakozóhelyen vagy koli előtt lepacsiztok egymással társaság szinten, aztán ezt csináljátok pár napig.. Utána meg ha akár egyedül is vagy, mindig lesz kihez odamenni. Ilyen rohadt egyszerű. Ha meg van társaság, van lány is benne.
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!