Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szülinapjára készített videóhoz tudnátok ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Januárban lesz a szülinapja és arra gondoltam, hogy addig elő tudok rukkolni egy igényes kis szösszenettel. Összeírtam azokat a barátait, akikkel fel tudom venni a kapcsolatot, így ők is szerepelhetnek benne. Az egésznek az lenne a lényege, hogy megmutassuk, mennyire szeretve van mindenki által, hátha kicsit több önbizalma lesz ezentúl. Vannak a fejemben körvonalazódó dolgok, de kíváncsi vagyok, mivel tehetném hatásosabbá. Tudtok ötleteket mondani?2012. szept. 11. 22:31
1/8 anonim válasza:
Jaj de aranyos vagy :)) Nagy mázlista a barátnőd :) Én az egyik barátnőmnek a többi barátnőimmel csináltunk egy klippet. Írtunk egy dalt, felénekeltük, és a Nemzeti színház előtt felvettünk kb 15 perces anyagot, és ezt megszerkesztettük, és egy nagyon jó kis klipp lett belőle :) Ha bevállalósak vagytok, akár ezt is kipróbálhatnátok :))
2/8 anonim válasza:
jaja, van egy jó ötletem. ne csinálj videót.
3/8 A kérdező kommentje:
1: Köszönöm! :) Hááááát, elég bonyolult lenne összeszervezni, de aranyos az ötlet, elgondolkodom rajta, mit énekelnénk. :D
2: Ugyan miért, ha szabad tudnom?
2012. szept. 11. 22:43
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, és ne hallgass a kettesre! Ez tényleg egy olyan aranyos ötlet! =)
5/8 anonim válasza:
szerintem gagyi ötlet...
persze ha a barátnőd ilyen típus, biztos örülni fog
6/8 A kérdező kommentje:
Az oké, de én azt a részét nem értem, hogy miért gagyi? Nem egy google-ről lementett képekből és közös fotókból összeállított Movie Makeres nyálra gondoltam, ez nyilvánvalóan kiderül a leírásból. A létező legszemélyesebb ajándéknak szánom, amit valaha adtam. Ezért érdekel, hogy mitől lesz gagyi a szemedben. Komolyan érdekel. Ha meg trollkodsz, tedd máshol! Köszi!
2012. szept. 11. 23:19
7/8 anonim válasza:
nem trollkodok.
szerintem gagyi, felesleges, engem az ilyen egyáltalán nem érint meg :D ha már annyira szereti mindenki, azt a mindennapokban is éreznie kéne/éreztetni kéne. nem egy videón, csak mert szülinapja van... az sokkal többet érne
8/8 A kérdező kommentje:
Nem fogok belemenni a barátnőm lélektani elemzésébe. Megértettem, mire gondolsz, és valahol igazad is van. Szeretjük, imádjuk a nem piros betűs napokon is. Lehet, hogy mégsem fogalmaztam az elején elég egyértelműen. Azt hiszem, én egészen más szintű videóban gondolkodom, mint te. A barátnőm fotósnak tanul, én pedig hobbioperatőrködöm. :)
2012. szept. 11. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!