Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Dobjam ki?

Figyelt kérdés

Mostanság nagyon furcsán viselkedik a fiúm.:( Megbeszéljük hogy találkozunk és nem jön el mikor felhívom hogy megkérdezem miért nem jött el azt mondja hogy majd beszélünk.:O Nem tom hogy mi baja van.:(

16/L ui.: Nagyon szeretem nem szeretnék vele szakítaní.:(

NORMÁLIS VÁLASZOKAT Köszi.:)

2012. szept. 11. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az szép és jó hogy te szereted , de el kell hogy keserítselek, nagy sansz vagy rá hogy ő nem !A szerelem, szeretet a tisztelettel együtt valósul meg szerintem!

Ez pedig amit csinál, annyit jelent hogy semmibe vesz téged, és az érzéseidet! Lehet hogy baja van, de miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi a gond? És miért vesz semmibe?

Neked fontos hogy találkozzatok, neki nem?

Nyílt, őszinte, egyenes = megoldás :)

Sok sikert!!!

2012. szept. 11. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
..a majd beszélünkre történik valami ? Elmondja hogy mi volt olyan fontos neki ?
2012. szept. 11. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem mondja el mi baja van múltkor ugyanezt csinálta és addig basztattam hogy mondja el még szakított de vissza sírttam magam.:( Ahj ez így leírva rájöttem hogy nem szeret.Köszönöm mindnekinek.!:)
2012. szept. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!