Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 eves lany es 18 eves fiu?

Figyelt kérdés

szerintetek lehet komolyabb kapcsolat?

a lany nagyon szeret, es nekem is tetszik a lany

2009. júl. 30. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
az a helyzet h az ilyen lányok hamar meggondolják még magukat... de 19évesen nekem is volt 13éves bnőm, egy próbát megér ;)
2009. júl. 30. 08:58
 2/13 anonim válasza:
100%

csak vigyáz vele ha a szüleinek nincs elenére vagy talán nem csapnak cirkuszt ha hozányulsz a csajhoz semi gáz!

De vigyázni kell 13 éves ne várj töle tul sokat!

gondolkodj és beszéld meg vele is!

2009. júl. 30. 10:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hát...elég gyerekes egy pasi lehetsz, ha egy 13 éves KISLÁNY kell neked felnőtt létedre.... egy biztos, ha 13-14 évesen ráveszed bármire, ami több egy nyelves csóktól az undorító gerinctelen féregség tőled, nem mellesleg 14 év alatt még liliomtiprásnak is számít,úgyhogy ha nem vigyázol a kukacodra, mehetsz ülni
2009. júl. 30. 10:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd meg őt gyereknek. Egyrészt, büntetendő lenne a dolog, másrészt ő még kislány. Neked lennének bizonyos elvárásaid a kapcsolattól, ami persze természetes mert a szex hozzá tartozik a dologhoz, de neki még nem is szabadna a szexszel foglalkoznia. Most lehet, úgy érzi, hogy szeret, de az még ilyen kis gyerekszerelem amit ő érez és ezt nem szabad kihasználni. Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd. KI fogja heverni. Te pedig keress magad mellé egy érett nőt, mert már te magad is felnőtt vagy. Amúgy nem lenne sok az 5év, de most ebben a korban még nagyon is az.
2009. júl. 30. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ebben a korban még a korkülönbség. gondolj csak bele. ő még általános iskola 7-8.os te meg már befejezed a középiskolát.

egy 13 éves lány még teljesen másképp gondolkodik. ha most azt is mondja, hogy szeret, nem tudhatja pontosan, milyen is az. lehet, hogy csak a barátnői előtt akar felvágni veled (nem rosszindulatból mondom, nálunk tényleg ez volt az osztálytársaim közt 7.8.ban.).

ha a lány 15-16 lenne, te meg mondjuk 20, akkor szerintem már nem lennének olyan nagy problémák, legalábbis az én helyzetemből kiindulva, mi is így jöttünk össze a barátommal.

viszont tényleg, neked lennének már olyan igényeid, hogy szex, meg petting, meg ilyesmi, amibe hogyha mondjuk félénkebb a lány, akkor nem menne bele, de hogyha meg nem félénk, akkor is ugyebár a törvény bünteti...

gondolkozz el ezen a kapcsolaton szerintem.

2009. júl. 30. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na most képzeld el, elmentek valahova. Akárhova, akármelyikőtök barátai közé, emberek közé, akármi. Gáz. Ha meg dugni akarod, ahhoz meg büntetendő, és a pedo amúgy is extragáz.
2009. júl. 30. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Na meg tegyük hozzá, hogy az iskolában a tanárai mit szólnának. Én az egyik barátommal 15évesen jöttem össze. Ő 16 volt. És az egész tanári kar ki volt borulva. Nem telhetett el tanóra, hogy ne vágták volna nekem oda amikor valamit rosszul csináltam, hogy: "Persze az idősebb fiúkhoz van eszed". Mondjuk ez már nevetséges túlzás, de képzeld el vele mit csinálnának.
2009. júl. 30. 11:29
 8/13 anonim válasza:
Szerintem adott esetben nem igazán. Nem azért mintha sok lenne ez az öt év ami köztetek van, csak egy 13 éves lány messze nem úgy gondolkodik még ahogy egy 18 éves fiú. Szerintem nem lenne egy hosszú távú kapcsolat. És gondolj csak bele a szülei helyébe... szerintem senki nem örülne neki ha az ilyen idős lányával egy nála 5 évvel idősebb fiú járna. Még kiskorú, és szerintem erről az oldalról meg is halt a dolog, már ha a szülőket nézzük, mert nem hiszem, hogy ők támogatnák ezt a kapcsolatot.
2009. júl. 30. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
csak tetszik? szerintem az nem elég egy kapcsolathoz, de egy próbát megér. bár még sokat fog változni, és lehet hogy pár év múlva már nem is lesz annyi közös bennetek. bár fordítva is előfordulhat.
2009. júl. 30. 12:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
a lány még törvényileg gyerek, testileg szellemileg meg pláne, kiskorú, téged ezért keményen megb@szhatnak. hagyd békén őt.
2009. júl. 30. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!