Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén leszunk fél évesek a párommal nagyon szeretjuk egymast, nemtudom mivel lephetném meg, valami ötlet?
Mi most voltunk tul 1 hete a félévesen :)
Én azt csináltam, hogy az eddigi képeinket kidolgoztattam és csináltam belőle egy albumot, idézeteket irtam mellé meg iylen kedves kis szövegeket.
Este meghát kényeztettem :)
szexi fehérnemü, tánc, masszázs, szex
Hát. én bár csak 16éves fiú vagyok. És nem tudom saját lakásotok,vagy kolesz vagy albérlet. De legszívesebben. Ha belépnék az ajtón. finom vaniliás gyerták égnének. Valami hangulat világítás. szóvel egy villanykörtét lefestenél piros színűre és kicserélnéd az egyik lámpába. ismerősőktől,barátoktól kérnél vizipipát,és pipázgatnátok. vennél hozzá finom két almás dohányt. főznék valamit,és a hangulatos világításban,illatok között. vizipipázva ennénk. Betennék valamilyen szép zenét..nem lassút de szépet.
Például egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=N4N9gCObwHo
És utána már jöhet a forró éjszaka. Csak istenemre kívánom,hogy én is kapjak egyszer ilyet a pasimtól :) Igen,nem írtam rosszul pasimtól :)
16:55! Ahelyett, hogy leszólsz másokat, inkább a kérdésre válaszolj, mert eddig csak beszóltál, de tanácsot nem adtál!!!
Ha jobb ötleted van nála, akkor szóljál be neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!